Hvordan du flytter en iTunes-biblioteket til en annen datamaskin

Flytte et iTunes-biblioteket til en annen datamaskin er ikke en enkel oppgave med å kopiere sangene. Annen informasjon, for eksempel spillelister, må også flyttes, og lagres ikke i de samme stedene som sangene. Følge en bestemt prosess for å sikre at alle iTunes-informasjon gjør overgangen.

Bruksanvisning

1 Konfigurer iPod til å fungere som lagringsplass. Mens iPod er koblet til datamaskinen, velger du den fra "iTunes Kildeliste" og velg "iPod-alternativer." Aktiver "Aktiver diskbruk" i boksen, og trykk "OK". IPod vil bli oppført som en harddisk i "Min datamaskin" på et Windows-system, og i Finder på en Mac.

2 Gjør plass på iPod. Forutsatt at iPod er stor nok til å holde all musikken din, må du sørge for at den har nok ledig plass. Igjen, koble iPod til datamaskinen og velge den fra "kildelisten i iTunes." Hit "Valg" og velg "håndtering av spor og spillelister manuelt", og trykk "OK". Fjern eksisterende innhold for å gjøre plass til biblioteket.

3 Flytt spillelistene til iPod. Begynn iTunes, velger du "Fil" og deretter "Eksporter bibliotek." Gi biblioteket et navn og lagre den på din iPod flyttbar stasjon.

4 Kopier sangene til iPod. Først oppretter du en mappe på din iPod. Deretter bruker iTunes til å kopiere sanger til den nye mappen. Når alle sangene har blitt kopiert, kobler du fra iPod.

5 Koble iPod til den nye datamaskinen, og kopier musikkmappen fra iPod til iTunes-biblioteket på den nye datamaskinen.

6 Eksportere spillelister til den nye datamaskinen. Hvis den andre datamaskinen er en Mac, åpner du iTunes, velger du "Fil" og deretter "Import Library". Velg biblioteket lagret på din iPod. Hvis du har en Windows-system, åpner du iTunes, velger du "Fil" og deretter "Import Library" og velg deretter "XML-filer" fra "Files of type." Velg "Open", og spillelistene vil bli duplisert på den nye datamaskinen. Når du er ferdig, åpner du iTunes, velg "iPod-innstillinger" og deretter sørge for at "Automatisk oppdatering av alle sanger og spillelister" er valgt.

7 Autorisere iTunes på den nye datamaskinen. Når du blir bedt, oppgir du Apple-ID og passord for å autorisere iTunes. Hvis du allerede har autorisert fem datamaskiner (iTunes Store grense), så må du deaktivere iTunes på en datamaskin før godkjenner det nye systemet. For å gjøre dette, åpner du iTunes på datamaskinen du vil deaktivere, åpne "Alternativer" og deretter "Advanced", deretter "Fjern autorisering Computer for Apple-konto", og når du blir bedt inn ditt brukernavn og passord.