Hvordan du finner ut SIM-kortet i mobilen min

Hvordan du finner ut SIM-kortet i mobilen min


SIM-kortet (Subscriber Identity Module) er en enhet som inneholder alle telefonens data. Det er egentlig en type harddisk og lagrer tekstmeldinger, telefonlogger, bilder og alle data som telefonen din prosesser. Finne SIM-kort i telefonen er en enkel prosess og kan gjøres på noen få trinn.

Bruksanvisning

1 Se på baksiden av telefonen. SIM-kortet kan generelt bli funnet i tilknytning til batterisporet i et lite kammer. Du må nøye åpne sporet for å avdekke SIM-kortet. I andre telefoner kan du finne ut SIM-kortet på sidepanelet av telefonen.

2 Åpne telefonens batteridekselet. Ta ut batteriet for å avdekke SIM-kortholderen. Dette er også en av de mulige plasseringer av telefonens SIM-kort. Åpne døren ved å unhooking det fra de små hengsler, og du bør være i stand til å visualisere kortet.

3 Les telefonens brukermanual. Hvis du har problemer med å finne SIM-kortet, og deretter bruksanvisningen vil gi deg en detaljert oversikt om beliggenheten. Bare følg instruksjonene for å åpne sporet for å avsløre SIM-kortet.