Hvordan du feilsøker problemer med et Sony Handycam

Sony Handycam er en modell av håndholdt digital videoopptaker som lar deg ta opp video og stillbilder til en DVD for å se på en DVD-spiller eller en flash-kort for å konvertere videoer til datamaskinen. Akkurat som med en hvilken som helst annen del av elektronisk utstyr, kan du støte på problemer når du prøver å bruke enheten. Følg feilsøkingstrinnene for å forsøke å løse problemene uten å kontakte Sony.

Bruksanvisning

1 Plasser batteriet for enheten i laderen for en time og erstatte den i Handycam hvis den ikke kan slås på. Hvis du fortsatt ikke får strøm, ta ut batteriet igjen, og sørg for at den er satt inn i laderen og at laderen er koblet ordentlig til en fungerende stikkontakt.

2 Ta batteriet ut av laderen etter en time og sett den i Handycam. Hvis enheten fremdeles ikke kan slås på ved å trykke på "Reset" knappen på baksiden av kameraet med en binders eller en annen tynn gjenstand og forsøke å slå på enheten igjen. Hvis du ikke får noen effekt, kan det være et maskinvareproblem med batteri, lader eller kamera. Hvis enheten slår seg på for en begrenset tid, kan det være nødvendig å skifte ut batteriet.

3 Trykk på "Meny" -knappen for å få tilgang til menyen for enheten og bruke navigasjonspilene for å flytte til "Remote Control" alternativet. Velg "ON" ved å trykke på "OK" knappen hvis fjernkontrollen ikke fungerer. Hvis fjern fortsatt ikke fungerer, åpne dekselet på baksiden av fjernkontrollen og bytte ut batteriet. Hvis det fortsatt ikke fungerer, gjør at det ikke er noe som hindrer den infrarøde sensoren på fjernkontrollen. Hvis dette fortsatt ikke virker, kan det være et hardware problem med fjernkontrollen.

4 Pass på at DVD du har satt inn i enheten er en tom DVD + eller - RW-plate, og at det er satt inn på riktig måte, hvis du har opptak problemer. Hvis du prøver å lagre på minnekortet, sikre kortet trykkes inn i enheten fullt ut og i riktig posisjon. Hvis disse tingene er riktige, kan du ha et maskinvareproblem med Handycam.

Hint

  • Kontakt Sony kundestøtte på 239-768-7547 for garanti eller reparere informasjon for Handycam hvis feilsøking ikke løser problemet.