Hvordan du endrer en Polaris Trail Boss

Polaris Trail Boss 330 er et mellomstort all-terrain vehicle (ATV) for de tøff trail-riding. Alternativene for å endre denne typen ATV er mange. En av de mest rimelige og merkbare endringer som du kan gjøre er å installere en pistol rack på front-øvre pensel vakt. En pistol rack vil frakte våpenet ditt og bidra til å holde hendene på styret mens du rir, holde deg trygg.

Bruksanvisning

1 Plasser pistolen stativet på den øvre foran pensel vakt. Linje festepunkter på hver side av våpenet samle opp til rammen av børsten vakt.

2 Plasser en monteringsbrakett på hver side av børsten vakt på det punkt at kanonen møter rammen. Sett inn en festeskruen inn i hullene på brakettene. Stram skruen med skrutrekkeren. Gjør dette til begge brakettene.

3 Plasser rammen av pistolen stativet inn i monteringsbraketter. Stram monterings sin strekkskruer med skrutrekkeren. Sjekk pistolen rack for enhver bevegelse. Hvis pistolen mount kan flytte, da fjellet er å tape og må strammes ytterligere.

Hint

  • Du må vurdere vekt, størrelse og lengden på pistolen du ønsker å sikre til stativet. Ulike rifler har forskjellig størrelse fat som trenger større eller mindre brak trygt feste dem til stativet. På baksiden av pistolen stativet emballasjen er et diagram som forteller deg hvilken størrelse rifle eller pistol at stativet er laget for. Les dette diagrammet før du kjøper pistol rack.
  • Alle våpen er underlagt uhellsutslipp. Aldri sikre en ladd skytevåpen til pistolen rack. Når du sykler på stier eller på en gård eller ranch, kan du ri over steiner, støt, fall, hull og pensel. Alt av vrakrestene du ri over kan forårsake et skytevåpen utslipp, noe som kan føre til alvorlig skade for deg selv eller andre.