Hvordan du endrer en bil databrikke

Modifisere bilens ECM, eller Electronic Control Management, gir chip du oppdatere din bil med koder som kan hjelpe med problemer med kjøretøy. Blant annet kan nye ECM-koder tillate for bedre ytelse og gass kjørelengde. Du kan bruke en kodeleser til å lese bilens gjeldende kodene og finne ut om noen nye skal legges til bilen din. Modifisere bilens ECM chip er tilrådelig hvis det har vært minnes, eller hvis du har ytelsesproblemer med bilen.

Bruksanvisning

1 Erverve en fabrikk skanning verktøyet eller ettermarkedet kodeleser som kan omprogrammere.

2 Skaff oppdatert programvare for bilens ECM chip ved å laste ned programvaren fra bilprodusenten hjemmeside eller ved hjelp av en CD / DVD. Søk i bestemte kjøretøy nettsiden og bla for oppdaterte ECM koder hvis aktuelt.

3 Finn ut om oppdateringene er nødvendige for bilen din ved å forske siste minnes. Dette vil gi deg informasjon om bestemte gjør, modeller og år med kjøretøy og problemer hvis noen.

4 Bruk en strekkodeleser verktøy for å finne den aktuelle programvareversjonen lastet på våre kjøretøy. Plugg inn koden leseren inn i biler tilkoblingsport under rattet. Se i den spesifikke kodeleseren du bruker til å finne den riktige instruksjonene for installering av kodeleser inn i bilen.

5 Plugg inn koden leseren inn i datamaskinen ved hjelp av de medfølgende kablene.

6 Last spesifikke oppdateringer på din strekkodeleser fra datamaskinen. Instruksjonene som finnes med strekkodeleser bør inneholde detaljerte instruksjoner om hvordan du kopierer ECM-koder til strekkodeleser.

7 Plugg inn koden leseren inn i bilen og sørge for at deres er en tilstrekkelig tilførsel av strøm under oppdatering kodene på biler ECM chip. Oppdater kodene til ditt kjøretøy ECM chip ved å henvise til de aktuelle bruksinstruksjoner med bilen strekkodeleser.