Hvordan du driver et Sony A200 Digital SLR Camera

Hvordan du driver et Sony A200 Digital SLR Camera


A200 er et digitalt speilreflekskamera (DSLR) kamera utviklet og produsert av Sony. Opprinnelig utgitt i 2008, er kameraet midpriced og ment å være et massemarked DSLR for vanlige forbrukere i stedet for bare spesialitet fotografer. På den tiden det innarbeidet noen av Sonys mest avanserte kamera teknologi, inkludert en integrert D-Range Optimizer, en ekspansiv 2,7-tommers digital LCD-skjerm, og en proprietær bildestabiliseringssystem.

Bruksanvisning

1 Lad A200 batterier. Fjern batteripakken fra bunnen av A200 og sett inn i A200 batteri lader. Den flate enden av batteriet skal settes inn horisontalt i laderen med metallkontaktputene inn først. Koble laderen til en pålitelig strømkilde. Ladefrontindikatorlampen lyser mens batteriet lades, og slår seg av automatisk når batteriet er ferdig ladet.

2 Skift ut batteriet inn i A200, presser hardt til du hører batteriet klikker på rommet sitt. Lukk batteridekselet, slik at den er låst på plass.

3 Vri kroppen cap på forsiden av A200 mot klokken. Dette låser den fra posisjon og lar deg fjerne den. Kroppen cap beskytter kameralinsen ansikt når den ikke er i bruk.

4 Skru på linsen. A200 leveres med standard A200 a-serie objektiv. Men det er kompatibelt med alle a-serie objektiver, samt Minolta og Konica Minolta AF-objektiver. Plasser linsen på kameraets linse ansikt med den oransje merkene på objektivet matchet med den oransje merket på kameraet. Drei objektivet med klokken for å låse objektivet stykke inn i kameraet ansiktet.

5 Åpne minnekortsporet på høyre side av A200 når vendt mot baksiden av kameraet. Sett inn en compact flash eller Microdrive-minnekort eller Sonys proprietære Memory Stick Duo.

6 Slå på A200 ved å skyve sin strømbryteren til høyre. Strømbryteren er plassert på baksiden av kameraet til venstre for søkeren.

7 Se gjennom søkeren på en scene eller innstilling som du ønsker å fange. Alternativt kan se på LCD-skjermen på baksiden av kameraet. Trykk på kameraets utløserknappen for å ta et bilde.

Hint

  • A200 bruker lithium-ion-batterier. Resirkulere disse batteriene for å bevare jordas miljø ved å ringe Sonys resirkulerings hot line på (800) 822-8837.
  • Albuen mot kroppen din når du tar et bilde for å sikre en stabil skudd.
  • Forhindre tap av data ved å sikkerhetskopiere dine bilder av blitsen på kameraet kortet ved hjelp av en flash kortleser koblet til datamaskinen.