Hvordan du driver en Zune MP3-spiller

Zune MP3-spilleren er en MP3-spiller som ble introdusert på markedet av Microsoft. Zune MP3-spilleren er tilgjengelig i flere forskjellige modeller, og starter med Zune 4. All Zune MP3-spillere er i stand til å holde musikkfil, bildefiler og videofiler. Mens det er flere forskjellige Zune MP3-spiller modeller tilgjengelig, alle Zune MP3-spillere fungerer på samme grunnleggende måte og har de samme grunnleggende tre knapper på fronten. Hvis du vet hvordan du skal betjene en Zune MP3-spiller, vil du være i stand til å operere noen Zune MP3-spiller. Her er noen tips.

Bruksanvisning

1 Strøm på din Zune MP3-spiller. Trykk og hold "Play / Pause" -knappen på forsiden av Zune å slå den på. Hvis det ikke fungerer, kobler Zune MP3-spilleren til datamaskinen med USB-kabelen for å lade Zune. Den vil slå seg på umiddelbart når den er tilkoblet, og du vil se de største operatørmenyen, kalt "Home Screen".

2 Lytte til radioen med Zune MP3-spiller. Alle Zune MP3-spillere har en innebygd FM-tuner. Dette gjør at du kan lytte til FM-radio på Zune MP3-spilleren ved å velge "Radio" fra startskjermen. Du kan også tagge sanger du hører at du liker for senere kjøp. Bruk Zune tasten for å velge - det er stor rund utseende knappen mellom "Play / Pause" og tilbake-knappen på forsiden.

3 Overføre filer til Zune MP3-spiller. Zune MP3-spilleren kan synkronisere med PC-en trådløst til å overføre filer. Før du kobler Zune MP3-spilleren til datamaskinen, må du installere Zune-programvaren som fulgte pakket med Zune MP3-spiller. Dette vil hjelpe deg med å administrere filene du vil overføre.

4 Lytt til MP3-filer på din Zune MP3-spiller. Trykk og hold tilbake-knappen for å komme til startskjermen hvis du ikke er der allerede. Velg "Play Music" med Zune pad for å lytte til dine MP3-filer. Velg kategorien av musikk og deretter albumet. Eller trykk på Zune pad i sentrum for å se en sangliste.

5 Se videoer på Zune MP3-spiller. Trykk og hold tilbake-knappen for å komme til startskjermen hvis du ikke er der allerede. Velg "Spill av videoer" med Zune pad for å se videoer. Du er nødt til å slå din Zune sidelengs for å se videoer. Velg type video og velge en.

6 Se på bilder på din Zune MP3-spiller. Trykk og hold tilbake-knappen for å komme til startskjermen hvis du ikke er der allerede. Velg "Vis bilder" med Zune pad for å se på bildene dine. Trykk på venstre eller høyre på Zune pad for å vise bildene etter dato om av mappenavn. Velg et bilde når du ønsker å vise det. Du kan også velge "Play Slideshow" for å se alle bildene i en lysbildefremvisning.

7 Last ned flere medier til din Zune MP3-spiller. Du kan kjøpe flere medier fra Zune Marketplace for å laste ned til din Zune MP3-spiller. Opprett en konto på Zune nettside og kjøpe noen Microsoft Points. Du vil bruke dem til å kjøpe MP3-filer, videoer og mer fra Zune Marketplace. Kjøp objekter som du liker, og de vil laste ned til din Zune-programvaren. Når de er lastet ned kan du trådløst koble din Zune MP3-spilleren til datamaskinen for å overføre de nye mediene over til Zune MP3-spilleren ved å klikke på elementene du vil overføre.