Hvordan du driver en iPod 3. generasjon

Den tredje generasjon iPod kobles til Windows- eller Macintosh-basert datamaskin via iTunes, gratis innhold administrerende programvare tilgjengelig på den offisielle Apple-webstedet. Den bærbare enheten overfører sanger som er lagret i iTunes og organiserer dem etter spilleliste, artist, låt eller album for bærbar avspilling. 3G iPod manglende knapper er det som gjør at enheten brukervennlig, som klikkehjulet og på midtknappen er de viktigste knappene som brukes til å navigere gjennom enhetens meny.

Bruksanvisning

1 Fest iPod kabelen til 30-pinners port på bunnen av iPod. Sett den andre enden av kabelen inn i USB-eller FireWire-port på datamaskinen. De tidlige generasjon iPod kom med både FireWire og USB-alternativet, og ble senere erstattet med et enkelt alternativ - en USB-kontakt kabel.

2 Kjør iTunes på datamaskinen for å få tilgang til iPod. Programmet starter automatisk som standard etter å koble iPod til datamaskinen. Oppdater iTunes-programmet til den nyeste versjonen for å sikre kompatibilitet. Velg iPod-ikonet i iTunes, og klikk medie kategoriene i hovedvinduet i iTunes for å velge hva du vil overføre til iPod. Klikk "Sync" i nedre hjørne av iTunes for å bruke de nye innstillingene.

3 Klikk på "Controls" og "Mat ut iPod" for å fjerne enheten fra datamaskinen. Koble fra iPod når sikkerhetsmeldingen vises i iTunes.

4 Trykk på midtknappen på klikkehjulet for å velge et uthevet element og trykk play-ikonet for å starte avspilling av sanger. Trykk på midtknappen under avspilling for å sette sangen på pause.

5 Trykk på "Meny" -knappen for å gå tilbake til den forrige skjermen, eller trykk på den flere ganger for å gå tilbake til startskjermen.

6 Trykk på venstre pil for å gå tilbake til begynnelsen av en sang, eller hold den nede for å spole bakover under lydavspilling. Trykk på pil høyre for å hoppe til neste sang, eller hold den nede for å spole fremover gjennom sporet.

7 Skyv "Hold" bryteren på toppen av iPod til høyre for å låse enheten. Skyv den til venstre for å låse den opp, noe som frigjør hold innstillinger og lar deg angi berørings kommandoer.