Hvordan du bytter Venstre bak baklys Montering på en 2004 Ford Focus

En ødelagt baklys forsamlingen på 2004 Ford Focus er vurdert, ved lov, en sikkerhetsrisiko. Halen lys montering huser baklys, bremselys og blinklys, slik at andre trafikanter om din tiltenkte retning og om du bremse ned eller stoppe, i den hensikt å unngå en potensiell ulykke. Heldigvis kan den venstre baklys forsamlingen på en 2004 Ford Focus enkelt fjernes og erstattes i løpet av få minutter.

Bruksanvisning

Erstatning Prosedyre for Coupe

1 Slå av frontlys bryteren. Åpne Bakluke døren.

2 Finn tilgangshull i den bakre innredningspanelet, like under nivået av den venstre bak vinduet i bagasjerommet. Nå inn i hullet og løsne den svarte plasten vingemutteren, for hånd. Ta av vingemutteren og legg den til side.

3 Finn skruen som fester monterings flensen på venstre baklys forsamlingen til regn gjennom, nær staget som holder Bakluke døren opp. Løsne og fjern skruen, med en stjerneskrutrekker, og legg den til side.

4 Trekk baklys bolig rett ut av baksiden av bilen kroppen til å frigjøre klemmene som holder forsamlingen på plass. Vær oppmerksom på at den baklys ledningskontakten vil fortsatt være festet til baksiden av halen lys.

5 Tvinn pære kontakten på baksiden av halen lys, i en retning mot urviseren. Trekk kontakten og lyspæren rett ut av halen lys. Fjern halen lys forsamlingen fra bilen.

6 Skift ut defekte halen lyspære mens halen lys forsamlingen er fjernet. Trekk lyspæren rett ut av kontakten. Skyv en ny 3157K pære igjen i kontakten til den er helt på plass.

7 Line opp hakkene på pære socket med sporene i sokkelmontasje hull på baksiden av erstatnings baklys forsamlingen. Presse hylsen inn i hullet. Vri kontakten med klokken til den låses på plass.

8 Skyv baklys forsamlingen på plass på baksiden av bilen til festeklemmene engasjere. Skift Phillips skrue og vingemutteren til fullt feste til bilen. Lukk Bakluke døren.

Erstatning Prosedyre for Sedan

9 Slå av frontlys bryteren. Åpne koffertlokket.

10 Finn, inni stammen rommet, de tre vingemuttere som tilsvarer den venstre halen stramt montering. Fjern nøtter, for hånd, og legg dem til side.

11 Trekk halen lysenheten rett ut for baksiden av karosseriet. Vær oppmerksom på at den baklys ledningskontakten vil fortsatt være festet til baksiden av halen lys.

12 Tvinn pære kontakten på baksiden av halen lys i en retning mot urviseren. Trekk kontakten og lyspæren rett ut av halen lys. Fjern halen lys forsamlingen fra bilen.

1. 3 Skift ut defekte halen lyspære mens halen lys forsamlingen er fjernet. Trekk lyspæren rett ut av kontakten. Skyv en ny 3157K pære igjen i kontakten til den er helt på plass.

14 Line opp hakkene på pære socket med sporene i sokkelmontasje hull på baksiden av erstatnings baklys forsamlingen. Presse hylsen inn i hullet. Vri kontakten med klokken til den låses på plass.

15 Presse halen lysenheten tilbake til sin posisjon på baksiden av bilen, slik at de tre festestenderne i sammenstillingen rager gjennom festehullene i karosseriet. Stram de tre vingemuttere tilbake på halen lys montering pigger inni stammen rommet. Lukk koffertlokket.