Hvordan du bytter varmeren Slanger i en Chevy Corvette

De to gummislanger festet til Chevy Corvette varmeapparatet kjerne er varmeslanger. De rute kjølevæske til og fra kjernen til å varme bilen innvendig. Bytt varmeslanger innimellom for å holde motorsystemet fungerer optimalt. Heater slange vedlikehold hindrer lekkasjer, overoppheting og andre problemer som kan plage din Corvette.

Bruksanvisning

1 Slå av motoren og finn varmeslangene. Corvette slangene kobles til varmeapparatet kjerne på passasjersiden av bilen.

2 Tapp Corvette system av kjølevæske ved å åpne petcock på radiatoren og la den flyte inn i et avløp pan. Hold kjølevæske i en lukket beholder før du kaster den bort. Katter og hunder som lukten av kjølevæske, så holde kjæledyr låst ut av garasjen ved skifte varmeslanger.

3 Fjern gamle klemmer med tang eller en skrutrekker. Ta ut de gamle varmeslangene ved å klippe dem med et barberblad og løft slangene ut av passasjersiden motorrommet.

4 Mål lengden og innvendig diameter av de gamle varmeslangene hvis du velger å kjøpe en butikk merkevare fra en leverandør auto deler i stedet for en forhandler element for å sikre at du kjøper riktig nye ledningene.

5 Rengjør klembeslag med et universalløsning. Da gjelder pakning sealer for å sørge for at de klemmer og nye slanger sitter godt.

6 Skyv klemmene i løpet av de nye varmeslanger. Legg fersk kjølevæske til radiatoren og være sikker på at radiatoren er minst halvfull av kjølevæske for å opprettholde forsvarlig drift av Corvette.

7 Start motoren og se etter lekkasjer. Hvis du ikke ser noen lekkasjer, så du har fått erstattet varmeslangene og de vil fungere skikkelig.

Hint

  • Sjekk klemmene som kobler varmeslangene til kjernen for å være sikker på at du fester dem på riktig måte for å hindre nye lekkasjer.
  • Beskytt Corvette kjølesystem ved å skylle det av og til. Dette stopper varmeslanger korroderer på innsiden.
  • Bytt ut varmeapparat slangeklemmer hver så ofte som de forringes over tid.
  • Corvette varmeslanger skal føle varmt å ta på når Corvette går. Hvis de ikke gjør det, kan vann eller luft bli fanget.