Hvordan du bytter Valve Cover Gasket på en 1992 Honda

Hvordan du bytter Valve Cover Gasket på en 1992 Honda


Ventilen dekselet på en 1992 Honda ligger helt på toppen av motoren på toppen av topplokket. Ventilene som ligger under hele tiden belagt med olje fra motoren, og ventilen dekselet gir en splash skjold for ventilene slik at oljen ikke lekker ut. Problemet er at tetningen mellom ventildekselet og topplokket kan lekke; og hvis den gjør det, vil du miste olje.

Bruksanvisning

1 Pop panseret. Ta tak i toppen av langt igjen tennpluggen i bunnen av hånd og dra tennpluggkabelen ut av ventildeksel pakning ved hjelp av en vridende bevegelse. Gjenta dette for hver tennplugg ledningen på ventildekselet inntil de blir alt fjernet.

2 Fjern spjeldlokket ventilasjonsrøret ved toppen av ventildekselet ved hjelp av en tang. Deretter unbolt ventildekselet fra toppen av topplokket med en 3/8-inch skralle og socket, og sett ventildekselet på et rent arbeidsområde.

3 Vend ventil dekke over til avsløre pakningen. Trekk den ut av ventildekselet for hånd deretter rydde opp pakningen sittegruppe med en butikk fille. Sett erstatning pakning i ventildekselet og sett dekselet på topplokket ved hjelp av 3/8-inch skralle og socket.

4 Monter ventildekselet ventilasjonsrøret på ventildekselet ved hjelp av tang. Deretter skyver tennplugg ledninger på hver tennpluggen før de dukker på plass.