Hvordan du bytter Valve Cover Gasket i en Toyota Tundra

Enten du hale anlegg eller sportsutstyr i Toyota Tundra, er du nødt til å legge mye av miles på den. På grunn av dette må du sørge for at du holder vedlikeholdet opp på 2001 gjennom 2005 Toyota Tundra. En måte å gjøre dette på er å erstatte ventildeksel pakning.

Bruksanvisning

1 Koble den negative batterikabelen. Finn og fjern batteriklemmen cover, spjeldhus dekselet og luftfilter og inntaksluft kontakt forsamlingen.

2 Finn og fjern tennspoler, de ni bolter, sel skiver og hodedekselet rett sylinder. Fjern peilepinnen for overføringen.

3 Finn og koble fra PCV slangen og motor wireklemmen fra ledningen braketten på topplokket dekselet. Fjern de ni bolter, ni sel skiver og hodedekselet venstre sylinder. Fjern de ni bolter, ni sel skiver og hodedekselet venstre sylinder.

4 Fjern det gamle ventildekselpakning. Rengjør ventildekselpakning med en fille og bilmotor renere. Plasser den nye pakningen på plass. Plasser ventildekselet tilbake på plass. For å sette motordeler tilbake, reversere trinnene som brukes for å fjerne de delene i utgangspunktet.

5 Plasser olje i bilen. Start bilen og la bilen gå på tomgang i 10 til 15 minutter slik at oljen å flytte til toppen av motoren, smøring av motordeler som det gjør.

Hint

  • Delene som trengs for å fullføre dette vedlikeholdet kan kjøpes hos din lokale bildeler forsyning butikken.