Hvordan du bytter Valve Cover Gasket i en Dodge Caravan

Enten du bruker din 1999-2001 Dodge Caravan for carpooling ungene til og fra etter skolen aktiviteter, for å få din kunst på tvers av byen til galleriet, for transport av kunder til ulike steder eller bare bruke den for familien utflukter du legger mye av miles på den. Hvis du har kjørt mer enn 100.000 miles, er det på tide å skifte ventildeksel pakning.

Bruksanvisning

1 Kule din Dodge Caravan motor ved å heve panseret og la van å sitte uvirksom i flere timer. Finn ventildekselpakning. Fjern tennplugg ledninger, batteripolene og PCV ventiler. Ved hjelp av tennpluggen verktøyet fjerne tennpluggene. Ved hjelp av en 9/16 mm fastnøkkel fjerne boltene og støttebrakettene.

2 Trekk oppover på ventilen til den løsner fra det segl. Fjern den gamle pakningen og tennplugg vel sel. Rengjør ventildekselet med en bilmotor renere. Bruk nye pakninger og tennplugg vel sel. Plasser pakningen sealer på kamaksel cap hjørner og øvre kant av runden tennpluggen segl.

3 Pass på at ventil dekke setet er renset på motoren. Plasser ventildekselet på motoren setet. Sørg for at det er trygt plassert. Sett skruene inn i sin rette posisjon og stram starte fra midten av ventildeksel pakning flytte til toppen av pakningen på til bunnen og deretter gjenta til alle de ni skruene er strammet. Unngå å stramme skruene for mye.

4 Koble tennplugg ledninger og PCV Valve. Koble batteripolene. Kontroller oljenivået og fyll om nødvendig. Start motoren, plasserer bilen i fri og la Dodge campingvogn å kjøre. Dette vil tillate deg å se etter lekkasjer.

Hint

  • Ikke stram boltene når fester ventildekselet. Dette vil føre til at pakningen ikke passer riktig.