Hvordan du bytter Valve Cover Gasket i en Chevy Camaro

Hvis du eier en 1997 Chevy Camaro du vet hvor viktig det er å holde opp vedlikehold på den. Det du trenger for å bytte, er ventildekselpakning. Dette vil hindre deg fra å oppleve oljelekkasjer, røyk kommer formen din motor og sjekken olje lys fra å komme på.

Bruksanvisning

1 Finn et sted som vil tillate deg å gjøre reparasjoner på Chevy Camaro. Parker bilen og la den avkjøles i et par timer. Løft panseret og koble den negative batteriforbindelse. Finn ventildekselet og koble fra tennplugg ledninger fra sine kontakter.

2 Finn riktig ventildekselet og fjerne EGR ventilen fra eksosmanifolden. Finn og fjern beltet og dynamoen bak spenne. Flytt dynamoen, plassere den ut av veien. Ved hjelp av momentnøkkel, fjerne ventildekselboltene.

3 Ta av ventildekselet. Dette kan ta litt innsats hvis ventilen dekselet sitter fast. Vær forsiktig så du ikke bøyer ventildekselet når du fjerner det, eller det vil ikke passe når du setter den tilbake. Løft ut den gamle pakningen. Du må kanskje dytte den med en skrutrekker for å oppmuntre den til å komme ut, men gjør det forsiktig.

4 Rengjør pakningen sittegruppe med en skurebørste og bilindustrien renere. Når du har fjernet alle tetningsmidler, olje og andre partikler som kan ha blitt igjen fra den gamle pakningen, plasserer ny pakning i pakningen sittegruppe. Sett på pakningen dekselet og bruke momentnøkkel stram boltene i rekkefølge. Vær forsiktig så du ikke stram boltene eller pakningen vil ikke passe på riktig måte.

5 Omvendt trinnene som brukes til å fjerne de delene til å sette alt tilbake. Når delene er på plass igjen, tilsett olje på motoren og la den gå på tomgang i en stund. Dette vil la oljen til å bevege seg til hodet, smøre motoren.