Hvordan du bytter Starter i en 1995 BMW 325

Hvordan du bytter Starter i en 1995 BMW 325


Når du begynner å få problemer med å starte din 1995 BMW 325, må du først å feilsøke og finne ut nøyaktig hva problemet er. Når du har bestemt er det starteren og ikke bare et relé eller en sikring som gir deg problemer, er det da på tide å plukke opp en ny forrett og gå videre. Utskiftningen prosessen vil ta deg omtrent en og en halv time.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på bilen. Løsne mutteren på den negative batteripolen med en skiftenøkkel, og trekke den av batteriet.

2 Ta av luftfilterslangen fra spjeldhus montering ved hjelp av en skrutrekker til å løsne klemmene. Luftfilterslangen ser ut som en stor slange som kommer ut av en svart boks.

3 Fjern inntaket manifold støtte fra bilen ved hjelp av en socket og skralle for å løsne boltene. Pass på at du merker de elektriske ledninger originale steder med markøren og maskeringstape først, og deretter koble dem.

4 Flytt ledningen luftkanalen til den side av motoren slik at man kan få lett tilgang til starteren. Tag ledningene på starteren som til deres plassering ved hjelp av markøren og maskeringstape. Koble ledningene ved hjelp av en skiftenøkkel til å fjerne nøtter.

5 Fjern boltene fra starteren ved hjelp av en socket og skralle, og trekk startmotoren bort fra motoren.

6 Installer den nye starteren, og stram boltene som holder den på plass med socket og skralle. Koble ledningene i henhold til hvordan du har merket dem, og stram til mutterne med en skiftenøkkel. Flytt ledelsen luftkanal tilbake i riktig posisjon.

7 Sett på inntaket manifold støtte, og sette ledningene tilbake til sin rette plass etter dine tegninger. Sett luftfilteret tilbake på, og koble luftrenser slangen til spjeldhus. Stram klemmene ved hjelp av skrutrekkeren.

8 Koble til batteriet terminal, og trekk til mutteren med en fastnøkkel. Lukk hetten, og starte bilen for å teste installasjonen.

Hint

  • Forsøk på å fullføre dette prosjektet uten å koble fra batteriet først, kan det føre til elektrisk støt.