Hvordan du bytter Starter i en 1993 Ford Probe

Når starteren begynner å svikte på 1993 Ford Probe, bør du bytte den så snart som mulig. Tidlige tegn på svikt omfatter periodisk & ldquo; klikke & rdquo; stedet for å engasjere når du vrir om tenningsnøkkelen. Hvis starteren svikter fullstendig, vil det gjøre bilen blir ubrukelig til du erstatter den. Hvis det mislykkes når du er borte fra hjemmet, kan det koste deg et slep fra auto klubben. Kjøp en ny startpakke fra en auto-deler forhandler og endre det hjemme.

Bruksanvisning

1 Løft panseret på Probe. Fjern bolten som fester negative batterikabelen med en socket og skralle. Fjern kabelen fra terminalen.

2 Løft klipsene som fester dekselet til luftrenseren. Ta av dekselet og løft luftfilteret ut av forsamlingen. Ta av slangeklemmen med en tang. Koble slangen fra luftfilteret. Fjern festeskruene fra bunnen av luftrenseren med en stjerneskrutrekker. Løft luftfilteret av motoren.

3 Fjern de øvre festeboltene fra starteren med en socket og skralle. Løft fronten av bilen med en jekk og sted bukker under bilen. Skyve under bilen og fjern skruene som fester starteren ledninger ved hjelp av en socket og skralle. Fjern ledningene fra sine stillinger.

4 Fjern de nedre monteringsbolter fra starteren med en socket og skralle. Støtt starter kroppen mens du fjerner de nedre boltene. Starteren er tung, og kan skade deg hvis det faller. Fjern starteren kroppen fra motorrommet.

5 Plasser den nye starteren og sett de nedre festeboltene. Trekk til boltene til 33 ft-lbs. med momentnøkkel. Koble de to start ledninger, feste feste nøtter og stramme dem med en socket og skralle.

6 Hev bilen med en jekk og fjerne jack stands. Senk bilen til bakken for å få tilgang til motorrommet. Sett de øvre festebolter, jobbe fra toppen av motorrommet. Trekk til boltene til 38 ft-lbs. med momentnøkkel. Fest nedre luftfilteret og sett luftfilteret. Sett på toppen av luftfilteret og vende låsetappene ned. Fest inntaksslangen og bytt slangeklemme, stramme den med en tang.

7 Koble den negative kabelen til batteriet. Lukk panseret og starte motoren for å teste starteren.