Hvordan du bytter Silverado er parkeringsbrems

Hvordan du bytter Silverado er parkeringsbrems


Parkeringsbremsen på en Chevrolet Silverado er plassert på bakhjulene bare. De aktiveres når et system av kabler tvinger et par bremsesko ut mot innsiden av en trommel. Festet til hjulnavmontasjen skoene er en "O" -formet enhet koblet med klipp og fjærer. Trommelen, en del av hjulet, spinner rundt dem til bremsen i inngrep. Bremsekloss materialet slites ned over tid som friksjon gnir overflatematerialet unna. Du kan bytte ut parkeringsbremsen i noen timer med noen grunnleggende verktøy.

Bruksanvisning

1 Blokker forhjulene. Løsne de bakre hjulmuttere med en lug skiftenøkkel. Løsne parkeringsbremsen. Hev bak på bilen med et gulv jack, og posisjon bukker som beskrevet i bruksanvisningen. Fjern lug nuts og hjulene.

2 Erstatt to lug nuts på platen på og stram, noe som vil hindre platen i å bevege seg mens du fjerner bøylen. Hold caliper glidepinner med en fastnøkkel, og løse de caliper bolter med en pipenøkkel. Ta av caliper, og suspendere den fra rammen med en lengde på wire.

3 Fjern caliper monteringsbraketten bolter plassert på innsiden av bøylen montere med en pipenøkkel. Løsne caliper festebraketten. Fjern lug nuts installert på platen tidligere, og skyv platen lug bolter og på navet.

4 Frigjøre spenninger i parkeringsbremsekabelen ved å løsne mutterne på bremsen equalizer. Denne enheten sitter under bilen på førersiden. Bruk en fastnøkkel til å skru mutterne mot klokken. Gå tilbake til bakhjulet, og finne en skrue og klippet nederst på parkeringsbremsen forsamlingen som fester bremseskoene til forsamlingen. Fjern skruen, og skyv sko, som en enhet, opp og av brems aktuator og over akselen flens.

5 Installer de nye skoene over aksel flensen og inn bremsen aktuatoren. Kontroller at endene av sko på toppen av bremsehuset er riktig plassert i justerings og anslags spor. Sett på skruen og klemmen ved bunnen av huset for å feste skoene.

6 Vri justerings på toppen av bremseskoene klokken en halv omdreining, som vil presse skoene utover litt. Skift trommelen over skoene, og stram to ører nøtter å holde den på plass. Spinn hub; fortsette å dreie justerings til skoene begynner å dra mot trommelen. På dette punktet, fjerner du huben og tilbake adjuster av litt; fortsette justeringen inntil bevegelsen blir glatt. Den virkelige avstand mellom sko og innsiden av trommelen bør være 0,026 tommer.

7 Erstatt bøylen monteringsbraketter og caliper til spesifisert moment med en momentnøkkel. Bytt ut hjulene og hjulmuttere. Stram equalizer nøtter å gjenvinne strekk i kabelen. Senk bilen. Test parkeringsbremsene ved å trykke ned parkeringsbremsepedalen.

Hint

  • Brems støv er farlig, ikke puste det inn.