Hvordan du bytter Serpentine Belt av en Subaru Forester

Hvordan du bytter Serpentine Belt av en Subaru Forester


Serpentine belte på en Subaru Forester er plassert på forsiden av motoren. The Serpentine beltet er den store svart belte som kobles til hver runde motoren skivene. Motor trinser er det strøm til komponentene som er på motoren, for eksempel generatoren. Skifte serpentin belte er ikke vanskelig å gjøre, og ingen store verktøy er nødvendig. Du kan bytte ut serpentin belte i oppkjørselen din i 15 minutter eller mindre.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret på Subaru Forester og la motoren avkjøles før du fortsetter. Finn drivremmen og spenningen skivene. Trinsehjulet vil være i fremre høyre side av motoren, og vil være den minste motoren skivene.

2 Koble skiftenøkkel til mutteren i midten av motorens spenning skivene. Drei mutteren mot klokken ved hjelp av fastnøkkel til å løsne beltet. Trekk beltet ut av motoren trinser og sett beltet til side.

3 Plasser den nye beltet på motoren trinser. Nesten hver Subaru Forester-motoren vil bli satt opp på en annen måte, slik at du må bruke stasjonen serpentin beltet diagrammet på plastdeksel over radiatoren.

4 Vri nøkkelen som er koblet til mutteren i midten av trinsehjulet klokken for å stramme nytt belte. Spenningen spesifikasjonen vil være på diagrammet over radiatoren.