Hvordan du bytter Seatbelt i Tacoma

Hvordan du bytter Seatbelt i Tacoma


Sikkerhetsbeltene i din Toyota Tacoma er de viktigste sikkerhetsfunksjonene i bilen og bør holdes i full stand til enhver tid. Hvis noen av bilbelte slutte å fungere korrekt, må du se til å erstatte setebeltet umiddelbart. Alt arbeid skal være ferdig før du tar bilen ut på veien. Du kan plukke opp reservesetebelter fra din lokale auto butikken.

Bruksanvisning

1 Isoler setebeltet som må skiftes. Skyv hånden opp setebeltet til du finner punktet der setebelte stammer.

2 Bruk en skrutrekker til å fjerne plast casing på setebeltet kontakten. Fjern festeboltene under huset med skiftenøkkelen. Fjern mutteren på den motsatte enden av setebeltet for å gjøre deg i stand til å fjerne bæresele av beltet.

3 For å installere den nye bæresele, følger du fremgangsmåten i motsatt. Bruk fastnøkkel til å fjerne boltene som holder ankeret siden av bilbelte.

4 Fjern anker side fra bilen og erstatte den med den nye beltet. Pass på at beltet er foret opp på riktig måte for å sikre setebeltet klippet er i stand til å nå kontakten.

5 Fest anker side av setebeltet på samme måte som du fjernet den. Når arbeidet er fullført, teste setebeltet for å sikre at det fungerer som det skal før du tar bilen ut på veien.