Hvordan du bytter Rotor i en Toyota Tundra

Toyota Tundra benytter bremseskiver, også kjent som rotorer, i kombinasjon med en caliper og bremsekloss forsamlingen for å bringe bilen til en stopp. Hvis rotorene få vridd eller slitt ned, kan det føre til at Tundra å grøsse og puls når du treffer bremsene. Det er ganske lett å bytte rotorene selv og holde litt ekstra penger i lomma.

Bruksanvisning

1 Jekke opp din Toyota Tundra. Blokker hjulene på at du ikke jobber med å holde Tundra ruller mens du arbeider. Koble den negative batterikabelen. Ta det første dekket og hjulenheten.

2 Fjern bremseslangen fra målepunktet, og deretter raskt å koble enden av slangen for å hindre søl. Deretter fjerner de to caliper bolter. Dette gjør at du kan deretter trekke bøylen montering av av den gamle rotoren.

3 Rengjør området rundt navet med en fuktig klut for å fjerne skitt eller rust. Installer den nye rotoren på navet.

4 Smør caliper lysbilder og bolter med litium fett og deretter installere caliper og stram boltene. Trekk til caliper bolter til 90 ft. Lbs. (123 Nm).

5 Koble bremseslangen til caliper og dreiemoment til 11 ft. Lbs. (15 Nm). Fyll på bremsevæske og deretter blø bremsene. Monter hjulet og dekk.

6 Gjenta denne prosessen for hver ekstra rotor. Når du er ferdig, senker bilen, dobbeltsjekke bremsevæskenivået og koble den negative batterikabelen.

7 Pump bremsene til du får en fast pedal og så husk å veien teste Toyota Tundra å sørge for at installasjonen var vellykket.