Hvordan du bytter nærlys på en 2000 Honda Civic

Hvordan du bytter nærlys på en 2000 Honda Civic


Den nedre bjelke på 2000 Honda Civic er integrert i høyere stråle frontlys enhet. Singelen pære huser to filamenter som står for hvert lavere og høyere bjelker. Dessverre, når en glødetråd brenner ut, erstatter frontlys er nødvendig. De gode nyhetene er, og erstatter den nedre bjelken inkorporerer den samme prosedyre som den fjernlys, siden det er den samme pære. Frontlys bjelker på de fleste alle moderne biler er halogenpærer som kan bli svekket ved berøring med menneskelig hud. Alkaliske oljer i huden vil skape et svakt punkt på pæren som vil fremskynde sin feil.

Bruksanvisning

1 Sørg frontlys bryteren inne i 2000 Honda Civic er i av-stilling og motoren er slått av. Åpne panseret.

2 Trekk servostyring reservoaret ut av sin holderen (hvis du bytter førersiden frontlys bjelker bare - passasjer sidebjelker har åpen tilgang). Støtt reservoar i motorrommet slik at det ikke lå på siden eller reservoaret vil lekke servostyring væske fra skjeden / cap.

3 Klem sidene av ledningsnett kontakten for å låse opp fliken og trekk kontakten fra bladene på hovedlyset.

4 Trekk gummi oppstart av hovedlyset. Det er to pull faner på støv boot - en på toppen og en på bunnen.

5 Løsne hovedlyset festetråden fra sin hold-ned-spor ved å trykke inn på det og løfte wire oppover litt vekk fra sporet. Drei ledningen på sin skrue hengslene og fjern hovedlyset enheten fra frontlys forsamlingen.

6 Ta på hansker før håndtering av erstatnings 9003 automotive hovedlyset for å unngå å berøre pæren med bar hud.

7 Plassere de tre tappene på undersiden av hovedlyset med tre hakk i frontlys forsamlingen enhet.

8 Hold hovedlyset på plass og svinge festetråden på sin hengslene mot baksiden av frontlys. Trykk på på ledningen og litt ned for å klippe den på hold-ned sporet.

9 Trykk støvet støvelen tilbake i posisjon og deretter feste ledningsnett kontakten til bladene på hovedlyset. Bytt ut servostyring styring reservoaret på braketten (hvis aktuelt).

10 Test hovedlyset ved å slå på frontlys bryteren før du lukker panseret.