Hvordan du bytter lyspærer i en Dodge Dakota

Hvordan du bytter lyspærer i en Dodge Dakota


Dodge Dakota lastebil bruker flere lyspærer for de fremre tåkelys, bremselys og baklys. Hvis noen av disse pærene brenner ut, må du erstatte den for både sikkerhet og juridiske årsaker. Fjerne og installere en lyspære, og kontakten i det vesentlige er den samme for hver kontakt på en lastebil, men den metode for tilgang til dem kan variere avhengig av den nøyaktige året av Dakota.

Bruksanvisning

Tilgang pærer

1 Sving forhjulene til høyre eller venstre - uansett hvilken retning vil gi deg mer klaring på siden du jobber med.

2 Ta av tilgangspanelet for frontlys boliger elektriske kontaktene fra i styrehuset - lirke ut panelets nedre enden ved å stikke en flat skrutrekker inn i sporet, og skyv panelet opp, trekke ut den nedre kant og skyv panelet ned igjen.

3 Ta av boliger for sentrum høyt montert bremselys å få tilgang til lyspæren ved å fjerne sine skruer; disse sannsynligvis vil kreve en stjerneskrutrekker.

4 Koble baklys bolig ved å åpne bakluken, fjerne stiften festene og dra ut husets ytre kant. Skru kontakten plate fra huset.

Endre pærer

5 Koble den elektriske kontakten for lyspæren du fjerne ved å trykke på fanen meldingen (e). På noen kontakter, som med front- og baklykter, skyver låseklaffen ut av kontakten før du trykker utløsermekanismen.

6 Fjern pære socket; i de fleste tilfeller dreie kontakten mot klokken.

7 Trekk lyspæren ut av stikkontakten for å fjerne det.

8 Installer ny pære ved å skyve den inn i kontakten. Bruk hansker og unngå å berøre glasset på pæren med bar hud.

9 Sett i kontakten på plass og vri den med klokken for å sikre det.

10 Installer lys bolig eller tilgangsplaten i omvendt rekkefølge.