Hvordan du bytter Lås aktuatoren på Lincoln Mark-serien

The Lincoln Mark-serien bygger på dørlås aktuatorer for å gi den kinetiske energien til å faktisk flytte låseknappen når du trykker på låseknappen. Låsen aktuator monterer inne i Lincolns dører, like under låseknottene. Et stempel inne i låsen aktuatoren beveger seg opp for å låse opp døren eller ned for å låse den. Når aktuatoren beveger seg nedover, trekker det ofte støv og skitt inn i kroppen av aktivatoren som kan føre til for tidlig svikt aktuatoren. Hvis dette skjer med ditt Lincoln Mark-serien, og du har grunnleggende bilverksted ferdighet, kan du erstatte låsen aktuatoren i omtrent en time.

Bruksanvisning

1 Lukk vinduet på Lincolns dør som huser defekt Lås aktuatoren. Lirk bryteren rammen ut av døren panel med en trim verktøy.

2 Lirke trim dekker ut av Lincolns dørpanelet med tuppen av trim verktøyet. Fjern sekskantskruene som holder døren panel til døren med en pipesett.

3 Løft Lincolns dørpanelet oppover inntil låseknappen hullet fjerner rattet selv. Ta panel av døren og sett den til side.

4 Koble låsen ledningsnett kontakten fra låsen aktuatoren. Fjern låsen aktuatoren festebolt med socket sett. Løsne låsen aktuatoren fra låst tangen manuelt.

5 Trekk den defekte låse aktuator ut av Lincoln dør. Hekt erstatning aktuatoren på låsen stang manuelt.

6 Bolt utskifting aktuatoren på Lincolns døren med socket sett. Sett låsen ledningsnett kontakten i erstatning aktuatoren.

7 Sett på dørpanelet ved å reversere fjerningen prosedyren.

Hint

  • Avhengig av året og modell av Lincoln Mark-serien, kan du ha null eller flere trimme deksler å fjerne for å avsløre sekskantskruene i dørpanelet. Disse dekker er lett å få øye på når de har små sporene i sidene om bredden på en skrutrekker tips; sporet er der for en lirke-punkt for å hjelpe til ved fjerning.