Hvordan du bytter hodelykt Assembly i en 1999 av Grand Marquis

Hvis hodelykt forsamlingen i 1999 Mercury av Grand Marquis begynner å svikte, bør den byttes ut umiddelbart. Å kjøre en bil med defekte frontlykter kan føre til redusert road visjon, samt møtende sjåfører som ikke klarer å se bilen. I tillegg til faren risiko, kan du få utstedt et sitat fra de lokale myndighetene. De fleste stater har innført lover som forbyr biler med defekt utvendige lysene blir drevet. Bytte hodelykt forsamlingen på Hotel Marquis er en ikke vanskelig.

Bruksanvisning

1 Slå hodelykten bryteren til "Off" posisjon. Åpne panseret. Fjern beskyttelsesdekselet fra toppen av frontlykten montering, ved å slå de tre bryterne til "Lås opp" posisjon.

2 Løsne sikkerhets smekk på den elektriske kontakten ved å trekke oppover på klippet. Slipp klippet, og koble kontakten fra den gamle lyspæren.

3 Fjern pæren festeringen, ved å vri mot klokken og skyve ringen ut av basen. Trekk den gamle pæren ut av hodelykt, og erstatte den med en ny 9007-type lyspære.

4 Skyv ringen over pæren, og vri den med klokken for å sikre det. Fest kontakten til ny pære, og trykk ned på hodelykten klippet for å sikre sikkerheten blunk. Snu de tre bryterne til låst posisjon, og lukk panseret.