Hvordan du bytter Fuel Pump på en 1988 GMC K2500

GMC K2500 3/4 tonns pickup bruker en spjeldhus innsprøytningssystem, hvor to injektorer er montert i en bolig som ligner en forgasser, og monterer på inntaket manifold akkurat som en carburetor.The innsprøytingspumpen er montert i gass ​​tank med drivstoff senderenheten.

Bruksanvisning

1 Parker K2500 på et nivå, asfaltert underlag. Slå av motoren og sett på parkeringsbremsen.

2 Fjern gasskappen. Åpne panseret og bruke en skralle og socket å koble den negative batterikabelen.

3 Bruk en hevert pumpe presses så mye drivstoff fra drivstofftanken som mulig. Dette vil gjøre det lettere å håndtere drivstofftanken når den er fjernet. Sørg for å Hevert drivstoff i en godkjent beholder. Hev baksiden av K2500 med en jekk og støtte det med jack stands.

4 Bruk en flat skrutrekker til å løsne slangeklemmer på tankslangen og ventilasjonsslangen. Koble slangene. Plasser et gulv jack under bensintanken for å holde den opp når du løsne festeremmer. Bruk skralle og socket å skru fra hverandre to drivstofftanken festestroppene. Senk tank akkurat nok slik at du kan nå toppen av tanken og koble de elektriske kontaktene, bakketropp og drivstoffslanger fra bensinpumpen forsamlingen. Husk å merke seg at ordningen skal på drivstoffledninger, slik at du kan sette dem tilbake på riktig plass. Avslutt senke drivstofftanken til bakken og trekk den ut fra under K2500.

5 Bruk en messing drift slag og gummihammer for å nøye løsne bensinpumpen forsamlingen låseringen ved å dreie den mot klokken. Fjern låseringen fra bensinpumpen forsamlingen.

6 Løft forsiktig ut bensinpumpen montasje, være forsiktig med å skade drivstoffnivå avsender. Fjern silen fra den enden av brenselpumpen. Hvis silen er ekstremt skittent, må den skiftes. Fjern bensinpumpen ved å trekke den opp i gummi kontakten langt nok slik at du kan skyve den ut av festebraketten. Reverse trinnene for å installere den nye pumpen.

Hint

  • Den messing drift slag og gummihammer brukes til å redusere faren for gnister i nærheten av bensintanken.
  • Arbeid alltid i et godt ventilert område, vekk fra nakne lyspærer og andre elektriske apparater.