Hvordan du bytter frontruten-Washer Reservoir i en VW Passat

VW Passat er en mid-size familie bil som har vært på markedet siden 1973. Enten du har en ny Passat eller en eldre modell, er det viktig å holde frontruten ren og frontruten vaskemaskin væske hjelper deg å gjøre dette. Men hvis du nettopp har fylt frontruten vaskemaskin reservoaret og du finner der er ikke noe væske, har du sannsynligvis en lekkasje og trenger å fikse eller erstatte den.

Bruksanvisning

1 Bestill en ny reservoar for å erstatte den gamle fra de deler leverandør for din VW Passat. Noen forhandlere har deler tilgjengelig for kjøp og kan ha en erstatning reservoar på lager, ellers be dem om å bestille en for deg.

2 Snu bilen og ta nøklene fra tenningen. Trekk hetten utløserhåndtaket under instrumentpanelet og på venstre side av rattstammen.

3 Går ut av bilen, gå rundt til forsiden av VW Passat, nå under midten av panseret og finn hjelpe utløseren. Vri den til venstre for å åpne panseret og hold den åpen med prop stang på motorrommet kanten.

4 Finn frontruten vaskemaskin væske reservoaret, som ligger i motorrommet nær venstre hjørne.

5 Jekk opp din VW Passat og ta av venstre forhjul. Støtt venstre foran Passat bruker bukker. Ta av hjulbrønnen liner - se trinn 6 - og du vil ha full tilgang til frontruten vaskemaskin reservoaret.

6 Skru de to 8mm skruene som ligger i front av hjulbrønn. Deretter ta av de tre nagler mot baksiden av hjulbrønnen, ved hjelp av en flat skrutrekker og tang. Deretter fjerner 10mm plast nøtter som ligger i midten av fender liner. Til slutt, jobber tilbake til fronten, frigjøre liner ved å slippe leppe.

7 Ta ut i reservoaret ved å fjerne de tre forskjellige muttere festet til reservoaret. Deretter kobler du slangen og eventuelle andre ledninger og skru av tanken. Du skal da kunne løfte reservoaret ut av Passat. Kast selene - du trenger å erstatte disse når du installerer den nye reservoaret.

8 Skru inn den nye frontruten vaskemaskin reservoaret for å installere den. Sett på slangen og andre fører blant dem som er festet til det elektriske systemet, og erstatte alle selene. Etter det er fullført, installerer hjulbrønnen liner ved å reversere rekkefølgen i trinn 6, sette dekk på igjen og senke VW Passat til bakken.

Hint

  • Hvis sprekken i VW Passat frontruten vaskemaskin reservoaret er liten, prøv patching det i stedet for å erstatte hele reservoaret. For å øke sjansene for å finne lekkasjen, hell litt spylervæske på tanken.
  • Bestillings reservoaret før du demontere bilen vil spare deg fra å måtte demontere den to ganger. Du kan alltid ta den tilbake, hvis du ikke trenger det.
  • Pass på at du setter alt tilbake nøyaktig slik du fant den i VW Passat å sikre at alt skal være i forskriftsmessig stand.
  • Kjør aldri frontruten vaskemaskin pumpe når det er ute av væske. Dette bevirker at pumpen for å gå dårlig og må skiftes ut, noe som kan være en vanskeligere oppgave enn å erstatte reservoaret.