Hvordan du bytter frontruten-Washer Reservoir i en Honda Accord

Hvis du etter å fylle opp din Honda Accord reservoar du oppdager at det ikke er noen væske, kan du ut at du har en lekkasje og må enten reparere eller erstatte reservoaret. Delenummeret du ønsker, vil avhenge av året av Accord.

Bruksanvisning

1 Bestill en ny reservoar for å erstatte den gamle fra de deler leverandør for din Honda Accord. Noen forhandlere har deler tilgjengelig for kjøp, og kan allerede ha en erstatning reservoar på lager; ellers, be dem om å bestille en for deg. Kjøpe rabatt deler fra Bildeler Engros (se Ressurser) og bruke Part # CPWH370506 for 1990-1993-avtalen, Part # CPWH370507 for 1994-1997 og Part # CPWH400901 for 1998-2002.

2 Snu bilen og ta nøklene fra tenningen. Trekk hetten utløserhåndtaket som er plassert under dashbordet og til venstre for rattstammen i Accord. Går ut av bilen, gå rundt til fronten, nå under midten av panseret og finn hjelpe utløseren. Vri den til venstre for å åpne panseret. Løft støttestangen ut av besøksforbud klipp og sette det inn i riktig hull til å holde panseret åpent. Hvis du kjører en 2008 V6 Accord, vil panseret holde seg opp.

3 Finn den blå-avkortet frontruten vaskemaskin væske reservoaret, som er på venstre side av Honda Accord motorrom under den rød-capped servostyring væske reservoaret.

4 Jack opp Accord og fjerne høyre forhjul. Deretter ta av støtfangeren foran. Det er boltene på hver side av fender, to på bunnen og flere på toppen. Med støtfangeren av, har du full tilgang til frontruten vaskemaskin reservoaret.

5 Ta ut i reservoaret ved å fjerne de tre forskjellige muttere festet til reservoaret. Deretter kobler du slangen og eventuelle andre ledninger og skru av tanken. Du skal da kunne løfte reservoaret ut av Accord.

6 Installer den nye reservoaret ved å skru tanken inn i forsamlingen, feste slangen, sette nøtter tilbake på plass og erstatte selene. Etter det er ferdig, montere støtfanger ved å erstatte de boltene som er beskrevet i trinn 4, skift dekk og lavere Accord til bakken.

Hint

  • Sjekk om sprekken i reservoaret er ikke alvorlig, slik at du kan oppdatere den i stedet for å erstatte hele reservoaret. For å øke sjansene for å finne lekkasjen, hell litt spylervæske på tanken.
  • Pass på at du setter boltene og slanger tilbake nøyaktig slik du fant dem i Accord.