Hvordan du bytter frontruten Reservoir På en Toyota

Hvordan du bytter frontruten Reservoir På en Toyota


Frontruten vaske reservoarene er en av de nyere funksjoner på biler og lastebiler, hvis du tenker på at bilen har utviklet i over 100 år. Nå hver bil har en. Holde en vann og såpe løsning, gir reservoaret rikelig vaskeintervaller for frontruten. Noen ganger plastmagasinene kan sprekke på grunn av konstant motorvarme, eller de blir skadet av støt. Noen få verktøy og noen tips tillate en Toyota eier å erstatte en ødelagt eller defekt frontruten vaskemaskin reservoaret ganske enkelt.

Bruksanvisning

1 Sett bilen i park eller nøytral med nødbremsen sett. Koble den negative batteriet med en skiftenøkkel. Åpne panseret og støtte den opp.

2 Finn frontruten vaskemaskin reservoaret på bilen. Ta kontakt med en bruksanvisningen for den nøyaktige plasseringen på Toyota modell. De fleste reservoartankene kan bli oppdaget sitter i det åpne, montert på brannmuren i den bakre delen av motorrommet. De har vanligvis en hvit plast med en svart vippelokket. "Window Washing Fluid" skal være tydelig merket på hetten. På noen Toyota-modeller av reservoaret kan sette seg lavere på brannmuren, men kan sees ovenfra.

3 Koble den lille ledningen som driver reservoaret pumpe motor. Det løsner og trekker seg unna. Trekk de små plastfluidledningen fra tanken dysen (plassert nær bunnen av tanken).

4 Bruker riktig socket eller skiftenøkkel, fjerne reservoaret festeboltene. Det vil være to eller tre av dem, avhengig av modell. Beholderen kan da løftes ut. Rengjør tanken monteringsområdet etter at du fjerner tanken.

5 Installer den nye tanken ved forsiktig samkjøre boltehullene og starter boltene på for hånd. Stram dem tett med en skiftenøkkel.

6 Koble til spylervæske linje. Hvis linjen enden har en stor fakkel og føles løs, klipp av enden med wire cutters å opprette en ny seksjon, og deretter koble linjen. Smekk pumpeledningen tilbake i kontakten.

7 Fyll tanken med godkjente vindu vask væske, eller legge til en liten mengde mild oppvask såpe til en gallon av rent vann. Fyll beholderen opp til det angitte nivået markør. Smekk lokket lukket.

8 Koble den negative batterikabelen og teste pumpemotoren. Se etter eventuelle lekkasjer. Hvis motoren ikke klarer å kjøre sjekk, wire tilkobling for kontakt.

Hint

  • Forskning eksakt erstatning reservoaret du trenger ved å sjekke på nettet og inn i år, merke og modell av kjøretøyet. Du må registrere delenummer og produksjonsnummer, som vil se omtrent slik ut: Part # T370504, MFR # T370504. Bruke eksakt reservedel er kritisk, da festebolthull må være identiske.