Hvordan du bytter frontruten på 2007 Saturn Astra

Hvordan du bytter frontruten på 2007 Saturn Astra


Frontruten på bilen din er det mange grunner. Den mest åpenbare er å beskytte deg mot rusk og andre elementer, som vind, regn, is og snø. Det mange ikke vet er at frontruten på bilen din kan forhindre død i en ulykke ved å holde deg fra å bli kastet ut av bilen. Jobben med å fjerne og installere en frontrute på 2007 Saturn Astra vil ta tålmodighet og litt konsentrasjon. Skifte frontruten vil ta omtrent en til to timer pluss tørketiden.

Bruksanvisning

1 Ta bakspeilet ut av innsiden av frontruten ved å fjerne den lille skruen i bunnen blokk med en stjerneskrutrekker. Speilet vil gli rett ut av basen blokken.

2 Dekk toppen dashbordet ventiler med butikk filler å holde dem rene.

3 Fjern front vindusviskerne ved å lirke dem opp med en flat skrutrekker. Du må kanskje å vrikke dem som du lirke dem av.

4 Skjær frontrute pakning hele veien rundt i sentrum av pakningen med et verktøy kniv og trekk pakningen av fra rundt frontruten.

5 Fjern det gamle frontruten ved å skyve ut på den fra innsiden av bilen. Sett på et par solide hansker for å beskytte hendene. Ha en hjelper støtte den gamle frontruten når du tar den.

6 Tøm av den gamle pakningen materiale fra frontruten ramme med et verktøy kniv og rengjør ramme området med filler.

7 Varm opp den nye pakningen med en hårføner for å gjøre det mer fleksibelt for montering og monter pakningen rundt den nye frontruten.

8 Gjelder pakning tetningsmasse til den nedre del av pakningen hele veien rundt. Du vil se at pakningen har en tykk side og en side med en groove. Sporet side vender mot utsiden av kjøretøyet.

9 Installer en nylon ledningen i sporet hele veien rundt frontruten pakningen og forlate en ekstra hale av den hengende ut. Du må ta tak i dette senere.

10 Lå frontruten inn i frontruten ramme med halen av nylon ledningen faller innsiden av bilen.

11 Trekk i snoren langsomt når frontruten er på plass. Dette vil trekke klaffene av pakningen på plass. Har hjelperen trykk på forsiden av frontruten som du trekker i ledningen for å feste frontruten.

12 Hold deg kraftig maskeringstape på forsiden av frontruten for å bidra til å holde den på plass. Tetningsmassen vil ikke være helt tørt i ca 48 timer. Ikke vask bilen din i løpet av denne tiden.