Hvordan du bytter Front wheel hub montering på en 2001 Ford Windstar

Hvordan du bytter Front wheel hub montering på en 2001 Ford Windstar


2001 Ford Windstar er en av de tidligste modellene hvor det er teknisk mulig å fjerne og erstatte hub og peiling forsamlingen uten hjelp av en profesjonell. Dette er fortsatt en komplisert prosedyre, men som du må fjerne drivakselen først og deretter navet fra akselen. The Windstar bruker en separat drivaksel for venstre og høyre hjul som kobles til sendingen, og fjerningen for hver aksel varierer litt.

Bruksanvisning

fjerning

1 Ta av dekselet på rattet og løsne navet mutteren i midten med en breaker bar og socket. Løft opp fronten og støtte den på bukker, ta av hjulet og deretter fjernes og kastes huben mutteren.

2 Kople den elektriske kontakten til ABS bremsehjulsensoren og bevege sensoren og dens ledninger ut av veien.

3 Fjern mutteren på klype bolt på styringsgruppen knoke og lavere balljoint med skiftenøkkel, og deretter kjøre ut bolten med en punch og hammer. Kast både bolten og mutteren.

4 Lirk pinch-åpning åpne litt med en stor skrutrekker, og tvinge den nedre kontroll arm vekk fra styringsgruppen knoke med en prybar.

5 Separer drivakselen fra sendingen: På venstre side, bruk en stor prybar inn gjennom den nedre A-arm og plassert bak den indre cv felles er flens; for retten, trekke den med en slide-hammer og krok adapter satt bak det indre leddhuset.

6 Unbolt og fjern stabilisator bar lenken i baren med skiftenøkkel, så unbolt og fjerne bremsekalippernes fra platen og skli platen av stenderne.

7 Koble til en to-kjeve avtrekker til navet flens med sitt senter bolt presser mot akselen akselen. Bruk avtrekker for å fjerne drivakselen mens støtte cv ledd; dette kan ta en annen person.

8 Fjern de tre boltene som forbinder navet og lagerenheten til akselen og fjern hub.

Installasjon

9 Koble erstatning navet på akselen og stram boltene til 85 fot-pounds.

10 Koble en ny låsering på ringspor på den indre cv felles er subshaft.

11 Løft akselen på plass og sett den inn i styringsgruppen knoke, setter inn CV joint er kile enden inn differensial side gear. Stikk en skrutrekker inn i leddet er sporet og trykk den på plass med en hammer til du kjenner at låser engasjere.

12 Sett akslingen ytre aksel gjennom navet og sørg for at rillene stille opp. Hold rotor festet til navet med to hjulmuttere som du installerer akselen vaskemaskinen med et nytt nav mutter; Trekk til mutteren med den innsatte gjennom wheel studs prybar.

1. 3 Installer bremseskiven og koble bremsekalippernes til platen med sine bolter. Koble den nedre kontroll arm til styringsgruppen knoke med en ny klype bolt og mutter, koble deretter blokkeringsfrie bremse sensor med sin elektriske kontakten.

14 Koble hjulet og senke van utenfor bukker. Stram hub nøtt å 184 fot-pounds.