Hvordan du bytter Front Brake Rotors på en 2001 VW Beetle

Når du skifter front rotorer på en 2001 VW Beetle det anbefales at du bytter putene også. Putene og rotorer bære i som en enhet mot støv og skitt som blir fanget mellom dem og komprimeres når bremsene brukes. Dette skjærer spor i putene med tilsvarende spor i rotoren. Rillene i gamle pads vil forby dem fra å gjøre fullstendig kontakt med den nye rotoren. Dette vil redusere deres effektivitet, noe som øker bremselengden. Noen biller kommer med en caliper-monteringsbrakett som er bøyd over rotoren. Du må fjerne to bakre boltene for å fjerne denne braketten. Den andre typen har braketten bygget inn i knoke.

Bruksanvisning

1 Jack fronten på bilen opp og sted bukker på begge sider av bilen. Senk bilen til å hvile på stands. Fjern lug nuts med lug skiftenøkkel og ta av hjulet.

2 Fjern de to bøylen festebolter med en sekskant litt og skralle. Løft bøylen av rotoren og suspendere den fra spiralfjær av en del av ledningen slik at den ikke henger fra slangen. Fjern Phillips skruen som fester rotoren til navet bruker elektro.

3 Fjern rotoren og installere den nye. Rett inn hullet i navet med hullet i rotoren. Installer Phillips skruen og skru den fast.

4 Senk bøylen over nye rotoren og installere caliper bolter. Dreiemoment dem til 35 fot-pounds av dreiemoment. Monter hjulet og trekke til mutrene. Senk bilen til bakken. Trekk til hjulmutrene til 90 fot-pounds av dreiemoment.