Hvordan du bytter forsetet i en Chevy Silverado

Hvis noen av setene i Chevy Silverado frontrommet faller fra hverandre, er det en god idé å erstatte dem. Silverado frontsetet består av enkeltseter; det er minst to i hver lastebil, med en ved førerens enden og den andre på passasjer enden. Noen modeller kan også ha en tredje bøttesete i midten i stedet for en midtkonsoll. Disse setene kan skiftes enkeltvis eller alle samtidig.

Bruksanvisning

1 Koble monteringsmutterne som fester sete sporene til stenderne i gulvet. Dette krever sannsynligvis en skralle gitt liten plass rundt mutter for deg å jobbe med.

2 Skyv setet frem eller tilbake til nå enten sett bolter etter behov. Når nøttene blir fjernet i den ene enden, kan det ende bli ustabil, så vær forsiktig når du skyver setet for å nå de andre bolter.

3 Fjern driveren eller passasjersetet når alle boltene er fjernet ved å ta tak i underdelen av slutten, løfter den mot den åpne døren og utføre den. Setet er helt nederst-tung på grunn av metallskinner, så ikke bære setet ved nakkestøtten eller rygg.

4 Fjern midtbøttesetet (hvis Silverado er utstyrt med en) etter fjerning både fører- og passasjerseter. Den midterste sete track-til-gulv bolter kan ikke nås før begge de andre setene er fjernet.

5 Installer eventuelle nye bøttesete du erstatter i lastebilen i stedet for den gamle, passer det godt på gulvet studs og stramme mutterne ned på dem.

6 Re-installere den gamle driveren og passasjerseter hvis du bare byttet ut det midterste setet.