Hvordan du bytter Fan i en GMC Sierra

GMC Sierra kommer i en rekke modeller og med en bensin eller dieselmotor. Du kan finne en av to motor fans i din GMC Sierra: (. Beltedrevet) Enten elektrisk eller mekanisk Disse trinnene gjelder for GMC Sierra 1500 med bensinmotor og to elektriske motorkjølevifter og krever bare en skiftenøkkel. En nybegynner bør være i stand til å utføre disse trinnene godt innenfor en time.

Bruksanvisning

1 Koble fra og isolere den negative batterikabelen på din GMC Sierra, slik at det er ingen sjanse det vil gli tilbake i kontakt med batteripolene. Dette trinnet er viktig fordi elektriske motor fans kan slå på når som helst, selv med motoren slått av, hvis ikke batteriet er frakoblet.

2 Bruk fastnøkkel til å løsne festeskruene i hjørnene av likkledet (den rektangulære boksen fansen sitte i.) Fjern dekselet og fans fra motorrommet.

3 Vri av kjøleviftebladholderne og fjerne både kjøleviftebladene.

4 Installer de nye kjøleviftebladene og stram kjøleviften bladholderne tilbake på plass. Vær sikker på holderne sitter godt.

5 Skift ut kjølevifte og liksvøpet inn i motorrommet og stram boltene som holder den på plass. Sørg for at alle bolter er godt festet.

6 Koble den negative batterikabelen.

Hint

  • De opprinnelige fabrikk doble kjølevifter i din GMC Sierra har to ulike viftebladstillinger: En leveres med fem blader og den andre med sju. Det spiller ingen rolle hvilken side de fem blad eller syv blad fan blir installert i, men bli advart om at du installerer to fem blad eller to syv blad fans kan forårsake støyproblemer når viften kjører.