Hvordan du bytter en dynamo i en 1996 Contour

Hvordan du bytter en dynamo i en 1996 Contour


Generatoren er selve hjertet i 1996 Ford Contour & # 039; s ladesystem. Så det er viktig at dynamoen fungerer for å holde batteriet fulladet og de ulike elektriske komponenter som arbeider jevnt. Etter år med service, vil dynamo interne komponenter slites ut, forårsaker et fall i spenning og strøm utgang. Du kan imidlertid gjenopprette ladestrømmen ved å installere en ny eller ombygd dynamo i Contour hjelp av noen enkle verktøy. Denne fremgangsmåten gjelder for 2.0L motor modell.

Bruksanvisning

Fjerne Dynamo

1 Koble den sorte batterikabelen med en skiftenøkkel.

2 Demontere luftinntaksfilter system fra toppen av motoren for å få tilgang til dynamoen fra toppen. Bruk en Phillips-skrutrekker og en skralle og socket.

3 Trekk ut ledningen fra baksiden av dynamoen. Løsne holdemutteren fra batterikabelen terminalen på baksiden av dynamoen med en skiftenøkkel og fjern kabelen.

4 Løft forsiden av Contour med et gulv jack, installere en jack stå under hver side av kjøretøyet & rsquo; s ramme for støtte og senke bilen på bukker.

5 Hvordan du bytter en dynamo i en 1996 Contour

Bruk en skralle og grunne socket å rotere beltestrammeren.

Roter stasjonsbeltestrammeren ved hjelp av en skralle og en grunne socket fra under bilen og slip drivremmen av dynamoen & rsquo; s skivene.

6 Løsne og fjerne dynamoen festebraketten fra under bilen ved hjelp av en skralle og socket.

7 Ta braketten holder servostyring trykkslangen til motoren ved hjelp av en skralle og socket, men ikke koble fra slangen. Flytt slangen og braketten til side for å få bedre tilgang til dynamoen.

8 Løsne dynamo bolter med en skralle og socket og fjerne dynamoen fra kjøretøyet.

Installere nye dynamoen

9 Plasser dynamoen i sin monteringsposisjon og installere festeboltene for hånd.

10 Fest servostyring slangeholderen til motoren og stram festeboltene til 70 til 106 i-lbs. (8 til 12 Nm) ved hjelp av en momentnøkkel.

11 Installer dynamoen festebraketten fra under bilen og stram festeboltene til 15 til 22 ft-lbs. (20 til 30 Nm) ved hjelp av momentnøkkelen.

12 Roter stasjonsbeltestrammeren med skralle og grunne socket fra under bilen og slip drivremmen på dynamoen & rsquo; s skivene.

1. 3 Stram dynamoen monteringsbolter til 15 til 22 ft-lbs. (20 til 30 Nm) ved hjelp av momentnøkkelen.

14 Installer batterikabelen til festebolten på baksiden av dynamoen og fest festemutteren med skiftenøkkelen. Også koble ledningen til baksiden av dynamoen.

15 Monter luftinntaksfilter system. Bruk en Phillips-skrutrekker og en skralle og socket.

16 Fest den sorte batterikabelen ved hjelp av skiftenøkkelen.