Hvordan du bytter Blinker Enheten er på en 2001 Ford Ranger

En blinkreleet styrer fareblinklysene og blinklys. I tilfelle av 2001 Ford Ranger, utfører en multifunksjonsbryter montering denne oppgaven. Bryteren, som ligger i rattstammen, aktiverer lysene avhengig av kommandoer fra sjåføren, som input gjennom blinklys arm eller fare blinklys knappen. Hvis multifunksjonsbryter mislykkes, må du erstatte den for å trygt og lovlig drive din Ranger. Alle med grunnleggende automotive reparere ferdigheter kan utføre denne jobben raskt.

Bruksanvisning

1 Trekk clamshell på toppen av Rangers rattstammen. Den flip er den halvsirkelformede del av trim som dekker den øvre del av rattstammen; det ligger rett foran rattet. Du kan lirke den løs med tuppen av skrutrekkeren og deretter ta den av resten av veien for hånd.

2 Koble fra, for hånd, ledningsnettet kommer til multifunksjonsbryter.

3 Fjern skruen fra kroppen av multifunksjonsbryter med Philips skrutrekker.

4 Trekk multifunksjonsbryter ut av rattstammen for hånd og sett den til side. Sette inn det nye bryteren i samme stilling som opptas av den gamle svitsj før fjerning.

5 Tre skruen tilbake på plass for hånd og skru den ned med Philips skrutrekker. Plugg ledningene pluggen i den nye bryteren og installere clamshell.

Hint

  • Sørg for at Rangers motoren er slått av og nøkkelen er ikke i tenningen før du starter denne prosedyren.