Hvordan du bytter bil Starter på en 1994 Grand Prix

Hvordan du bytter bil Starter på en 1994 Grand Prix


Pontiac introduserte Grand Prix i 1962. 1994 Pontiac Grand Prix var tilgjengelig som en kupé og som en sedan, og det var utstyrt med en opsjon på to forskjellige motorer: en 3,1-liters V-6 eller en 3,4-liters V-6 . Begge motorer har en frontmontert starter som er tilgjengelig fra under fronten av kjøretøyet. Fjerne starteren krever et visst nivå av mekanisk sikkerhet - denne oppgaven bør ikke bli forsøkt av noen uten forutgående mekanisk kunnskap.

Bruksanvisning

1 Hev foran Grand Prix, utnytte kjøretøy ramper. Hvis ramper er ikke tilgjengelig, løfte foran Grand Prix, ved hjelp av en jekk. Sted bukker under rammebjelkene på hver side av motoren. Senke bilen ned på bukker, og deretter fjerne kontakten fra arbeidsområdet.

2 Løft panseret på Grand Prix og finn batteriet på passasjersiden av motorrommet. Fjern den negative (svart) batterikabelen fra batteriet, ved hjelp av en 8-mm fastnøkkel. Trekk batterikabelen fri fra batteriet, og deretter brette kabelen på siden av batteriet, slik at ingen elektrisk forbindelse ved et uhell gjort i løpet av dette prosjektet.

3 Lå under den fremre støtfangeren på bilen og skyver kroppen i posisjon til å fysisk tilgang til motoren starter. Løsne trådholdemutteren fra positive innlegg av starteren, ved hjelp av en skralle, socket og utvidelse - den positive innlegget er innlegget som stikker ut fra midten av snor utover, og stikker ut lenger enn det negative innlegget. Helt fjerne ledningen holdemutteren, og deretter fjerne den positive start ledningene fra starteren. Brette den positive ledningene oppover i frontrammen rail for å skille det fra andre ledninger du skal fjerne.

4 Fjern den negative ledningen holdemutteren fra starteren, ved hjelp av en skralle, socket og utvidelse. Fjern den negative ledningene fra starteren og la ledningene henge fritt, men skyver den bort fra start kroppen.

5 Fjern de små plastbeskyttelsen som ligger ved foten av starteren, hvor starteren slutter seg til transmisjonshuset - dette er på den motsatte side av det kablede enden av starteren. Bruk en skralle og socket for å fjerne den eneste bolten fra plast "U" -formet skjold, deretter fjerne skjoldet.

6 Fjern starteren bolten fra starteren som er plassert lengst fram på bilen, ved å trekke den oppover. Bruk en skralle og socket fjerne front starter bolt. Fjern den bakre starter bolt, ved hjelp av en skralle, socket og lang forlengelse. Legg en hånd under starteren når du har begynt å løsne andre starter bolt, for ikke å la starteren fall fra sin posisjon og muligens slå deg.

7 Fjern det starter ved å trekke den horisontalt ut av transmisjonshuset. En visuell kontroll av posisjonen til start solenoid, som er den mindre sylinder er festet til den store start kroppen. Den nye start vil måtte monteres i nøyaktig samme stilling.

8 Monter den nye starteren i transmisjonshuset horisontalt, noe som gjør at solenoiden i samme retning som den gamle starteren ble vendt. Installer den bakerste start bolt, og begynner bolten i hullet ved noen tråder. Rett starteren og installere fremover starter montering bolt, stramme bolten noen tråder for hånd. Stram begge start boltene til 32 fot-pounds, med en momentnøkkel, socket og utvidelse.

9 Monter plastbeskyttelsen rundt bunnen av starteren, og installere skjold festebolt. Stram skjoldet festebolten til den sitter godt, så ingen dreiemoment er nødvendig for å holde denne bolten på plass.

10 Installer de negative ledningene på negative innlegg av starteren, som er mer tilbaketrukket av de to start innlegg. Stram wire tie-down mutter, ved hjelp av en skralle og socket, inntil mutteren er tettsittende. Drei mutteren 1/4 runde lenger å fullføre innstramming prosess som kalles "tettsittende-og-en-kvartal." Denne tiltrekking prosessen brukes når dreiemomentet ikke er nødvendig, da dreiemomentet som kan skade deler under installasjonen.

11 Installer de positive ledningene over positive starter montering innlegg. Installer tråd tie-down mutter og trekk til mutteren med det samme "tettsittende-og-en-kvart" metoden vist i trinn 10.

12 Installer den negative batterikabelen på batteriet, og trekk kabelen ledelsen med et fastnøkkel. Test bilen for å starte evne. Hvis motoren svinger over, så starter installasjonen var en suksess. Hvis motoren ikke snu det hele tatt, dobbeltsjekke din ledninger til starteren, og eventuelt bruke et multimeter for å sjekke at start ledninger mottar en elektrisk ladning.

1. 3 Hev bilen av bukker hvis du brukte dem i løpet av dette prosjektet. Senk bilen til bakken, deretter lukket panseret på bilen.

Hint

  • Test alltid din starter før senke bilen. Dette vil spare trinnene hvis du trenger å sjekker din ledninger, eller teste ledningene med en meter.
  • Aldri heve et kjøretøy på ujevnt underlag eller en skråning. Løfte et kjøretøy på ujevnt underlag kan føre knekt eller bukker til å kollapse.