Hvordan du bytter antenne på en 1994 Jeep Wrangler

Den radioantenne i 1994 Jeep monteres på passasjersiden av bilen kropp, mellom dør og frontskjerm. På grunn av sin beliggenhet, er skader på antennen ikke uvanlig og reparere det kan kreve erstatning. Basen, mast og koaksialkabel er alle tilgjengelige fra en Jeep forhandlerens deler avdeling, og i noen tilfeller fra auto deler butikker. Bytt ut hele forsamlingen eller bare bitene som er skadet.

Bruksanvisning

1 Koble den negative batterikabelen fra den negative batteriet innlegget, ved hjelp av en fastnøkkel til å løsne festebolten. Isoler kabelen fra batteriet, pass på at den ikke får kontakt med terminalen mens du arbeider.

2 Skru av masten fra antennen, ved hjelp av en fastnøkkel til å skru den mot klokken. Hvis masten er fortsatt i god stand, sett det til side for gjenbruk.

3 Lirke dekselet av antennen base med en trim pinne eller flat verktøy, og deretter sette den til side. Se etter tre skruer under dekselet - de sikre antennebasen til kroppen av Jeep. Fjern de tre skruene med en stjerneskrutrekker, deretter skille antenne utgangspunkt kroppen av jeep.

4 Trekk foten ut for å avdekke koaksialkabel bak basen, og deretter skru den ved å vri den mot klokken. Installer koaksialkabel på baksiden av den nye antennen base, vri den med klokken til den er sikker.

5 Plasser antennen basen flatt mot kroppen av Jeep, setter de tre festeskruene og stram dem med en stjerneskrutrekker. Smekk trim dekselet antenne base over basen, deretter installere masten ved å tre den inn i hullet i basen. Vri den med klokken for å stramme den.

6 Installer negative batterikabelen på den negative batteripolen og stram festeskruen med en skiftenøkkel.