Hvordan du blokkerer et nummer fra Teksting Du på en Alltel Phone

Hvordan du blokkerer et nummer fra Teksting Du på en Alltel Phone


Mobiltelefoner har knyttet et stort antall mennesker i en global landsby av telekommunikasjon. Ulempen med dette nær konstant forbindelse er at det blir mer og mer vanskelig å filtrere ut trakassering av andre. ALTEL Wireless, et selskap som i stor grad ble absorbert av Verizon Wireless i 2009, og tilbyr en tekstmelding blokkere tjenesten til sine abonnenter. Siden mottakere av tekstmeldinger belastes for hver melding uavhengig av hvorvidt meldingen ble ønsket, er dette en attraktiv funksjon.

Bruksanvisning

1 Åpne hovedmenyen på telefonen, og opprette en ny tekstmelding.

2 Skriv inn "8888" som mottaker av teksten.

3 Type "B", la et mellomrom og deretter skriver, retningsnummer og telefonnummer til personen som du ønsker å blokkere. Sørg for at alle de ti sifrene er skrevet inn riktig.

4 Send tekstmeldingen. Alltel vil fange opp eventuelle tekstmeldinger til deg som stammer fra dette nummeret. Dette nummeret vil da motta en tekstmelding med informasjon om at de har blitt blokkert fra å sende tekster til deg.

Hint

  • Hvis du ombestemmer deg, eller ved et uhell blokkert feil person, kan du bare fjerne blokkeringen et nummer ved å sende en annen tekstmelding til 8888. Denne gangen, derimot, skriver en bokstav U etterfulgt av telefonnummeret du vil oppheve blokkeringen.
  • For å se en liste med tall som du har blokkert, sende en tekstmelding til 8888 som bare inneholder bokstaven "L".
  • Sørg for å forlate et mellomrom etter B eller U når du sender en tekst for å blokkere eller oppheve blokkeringen et telefonnummer.