Hvordan Drop Speaker Wire Gjennom Dry Wall

Hvordan Drop Speaker Wire Gjennom Dry Wall


Slippe høyttaler ledning gjennom gips, eller eksisterende vegger, er en av de mer problematiske delene av å tilpasse en hjemmekino eller lyd lytterom. Det innebærer alltid en liten vegg patching, men hvis du er heldig, kan du slippe kabel uten hindringer fra kryss medlemmer i veggen. På den annen side, er det vanligvis bare ett kryss medlem for å forholde seg til, så selv det er ikke en stor hindring i å skape en virkelig tilpasset hjem underholdningsmiljø.

Bruksanvisning

1 Bruk en stud finder for å finne en klar kanal mellom stenderne. Merk hvor høyttaleren (e) er eller vil bli plassert, og med en blyant markere stedet på veggen der ledningen vil bli droppet. Gjør det samme med en annen mark like over baseboard akkurat under toppmerket.

2 Bor et 1/2-tommers hull for ledningen på de avmerkede stedene. Slippe en fiskeline vektet med en 8-tommers lengde av lys-duty kjede fra det øvre hullet ned veggen kanalen.

3 Bruk en utrettet metall kleshenger formet som en L-form med en hekta slutt å snare kjeden delen. Med hengeren i det nedre hullet, trekk lenket linje ut fra veggen.

4 Tape høytalerledningen rundt kjeden. Ved å trekke flere ledninger, og forskyves for å holde lengden så tynne som mulig. Vikle kabelen fra linjen til to inches under punktet av de laveste wire. Trekk høyttaler ledning opp gips ved å trekke linjen fra topphullet. Dra gjennom det øvre hullet til nok høyttaler lengde er utenfor muren enkelt koble høyttaleren.

5 Koble høyttaleren. Lappe hullene med patching sammensatte. Gjenta alle trinnene for andre høyttalere.

Hint

  • Bruk fisk tape til å gå opp, og vektet kø for å komme ned. Skjær en 3,5-høy med 2-tommers bred stykke gips hvis noen horisontale tverrelementer er oppstått.