Hvordan Drain Har radiatoren på en 1999 Dodge Caravan?

Hvordan Drain Har radiatoren på en 1999 Dodge Caravan?


1999 Dodge Caravan motor er en tradisjonell vannkjølt forbrenningsmotor. Det er avkjølt ved hjelp av fluid (frostvæske og vann) som sirkulerer mellom motoren og radiatoren. En vannpumpe sirkulerer vann og antifrostmiddel, eller kjølevæske, oppover gjennom motorblokken og ut på toppen av radiatoren, hvor det avgir motoren varme til atmosfæren. Det er viktig å tappe radiatoren på 1999 Dodge Caravan minst en gang hvert annet år for å skylle ut eventuelle rust eller andre avsetninger som kan være sirkulerer sammen med Caravan er kjølevæske. Prosessen er ganske enkel; du kan spare penger ved å gjøre det selv. Du starter ved å tømme kjølevæsken som er i radiatoren.

Bruksanvisning

1 Plasser 1999 Dodge Caravan på et sted hvor du kan jobbe på fronten av bilen med god plass. Et nivå oppkjørselen er et ideelt sted for dette. Skift Caravan overførings i "park" og slå av motoren. Sett på parkeringsbremsen. Fjern nøklene fra tenningen.

2 Slipp hette låsen og åpne panseret. La motoren avkjøles i 1/2 time.

3 Slå radiatorlokket 1/4 omdreining til venstre. Trykk ned og fortsette å slå. Trekk hetten av radiatoren.

4 Ligg på ryggen og plassere deg under radiatoren, som er montert bak grillen på forsiden av din Caravan. Lokal radiatoren avløp, som er på baksiden av radiatoren på passasjersiden. Plasser renne pannen under pluggen. Åpne pluggen med en tang. La kjølevæske inne til å renne inn i radiatoren.

5 Lukk tappepluggen.

Hint

  • Kast brukt radiator væske riktig.