Hvordan Drain girolje på en 2000 Dodge Neon

Bilens girkasse er avgjørende for driften. Holde girkasse i god stand krever regelmessig forebyggende vedlikehold, herunder drenering og skifte girolje med jevne mellomrom. Du bør erstatte overføring væske hver 30.000 miles. Du kan oppnå dette i ca 15 minutter.

Bruksanvisning

1 Kjøp en overføring filter, girkasse pan pakning, og overføring væske fra en auto deler butikken. Selgeren kan gi de riktige delene for 2000 Dodge Neon, eller du kan slå det opp i delekatalog på stedet.

2 Plasser bilen på knekt eller ramper. Sett giret i "Park" og sett på parkeringsbremsen.

3 Krype under motoren og finn tappepluggen. Du finner dette på forsiden av dreneringssumpen på førersiden.

4 Plasser et drypp panne under tappepluggen. Ta av transmisjonsdreneringspluggen med en 15 mm pipenøkkel. La væsken kan tømmes helt. Sett på dreneringspluggen og trekk til den sitter.

5 Fjern boltene som fester overføring pannen på plass. Boltene er på kanten av pannen.

6 Ta av transmisjons pan, pakning og filter og tillate dem å renne ned i dryppformen. Skru av filteret for hånd eller med en filternøkkel. Fjern pakningen med en plastskrape; en metallskrape kan la metallspon. Rengjør pannen og magneten i pannen med rene butikk håndklær eller papirhåndklær.

7 Fyll en ny overføring filter med frisk overføring væske og skru den på plass med hendene eller en filternøkkel til den sitter. Plasser en ny pakning på pannen og sett pannen tilbake på plass. Stram boltene for å feste pan. Du er nå klar til å legge overføring væske.