Hvordan Digitaltelefonitjeneste arbeid?

Introduksjon

Hvis du har eller har tenkt å få digital telefon service, forstå hvordan det fungerer kan gjøre det lettere å feilsøke problemer på egen hånd, og vite når du skal ringe teknisk senter. Arbeide som en telefon og en datamaskin, har digitale telefontjenester vist seg å være billigere og nesten like pålitelig som vanlig telefontjenester.

Sett opp

Digital telefon tjenesten er satt opp gjennom en digital telefonoperatøren. De vil sende deg en ruter og noe programvare for å koble til datamaskinen og vanlig telefon. Telefonen er koblet opp med det vanlige telefonledningen til ruteren, og en Ethernet eller USB-kabelen er drevet fra ruteren til datamaskinen. En tredje linjen er kjørt inn i ruteren fra en splitter. Den splitter er der hoved modem linje blir delt i to. En går til datamaskinen og den andre til ruteren. Merk at uten tilgang til Internett, vil digitale telefontjenester ikke fungerer. Programvaren er nødvendig, slik at datamaskinen kan gjenkjenne ruteren og tjenesteleverandøren over Internett-tilkobling.

Ringe

Når du ringer til en ikke-digital telefonnummer, kjører tilkobling via telefonlinjen, router, modem og deretter til den lokale offentlige telefontjenesten. Når personen svarer på den andre linjen de hører stemmen din. Imidlertid har stemmen gått gjennom noen endringer for å bli hørt tydelig. Når du ringer fra en digital telefon, er lyden av stemmen din ikke er i analogt format. Derfor, for at den andre personen til å høre deg, skjer en endring langs forbindelseslinje hvor stemmen din er forvandlet fra et digitalt til et analogt format.

Motta et anrop

Når noen fra en ikke-digitale telefonsamtaler deg, skjer det samme prosessen når du ringer, bare i revers. Deres stemme er forvandlet fra en analog til en digital format.

unntak

Selvfølgelig ett unntak er når du ringer noen som er på en digital telefon service. Det er ingen endring i stemmen format er nødvendig, og som har en tendens til å ringe mindre av en problemfri. Selv om digitale telefontjenester har kommet en lang vei, det bruker å være vanskelig å høre folk og holde kontakten. Samtalen brukes til annen ut fordi systemet er nødvendig for å bufre all lyden før trans formatet som lyd - være din stemme.

VoIP

VoIP kalles Voice over Internet Protocol. Dette gjelder for det meste til måten telefonnummeret ditt er plassert. Når du bytter fra en offentlig telefontjeneste til en digital tjeneste, kan nummeret ditt bli tatt med deg. Du trenger ikke å dele ut et nytt telefonnummer, og fordi stemmen går langs en Internett-forbindelse, er det ikke behov for en vanlig telefonlinje. Selvfølgelig, hvis du har DSL-tilkoblinger, du er allerede koblet til en vanlig telefonlinje.

Best Connection Nødvendig

Hvis du er ute etter kvalitet i det digitale telefontjenester, kan du registrere deg med det beste selskapet. Men uansett hvor god kvaliteten hvis Internett har en tendens til å handle opp, telefontilkoblingen vil også. Du må sikre at du har den beste Internett-tilkobling mulig. Dette inkluderer hastigheten på din tilkobling også. Jo raskere tilkobling, jo raskere din stemme kan bli forvandlet fra digital til analog, og vice versa for personen i den ikke-digitale slutten av samtalen.