Hvordan diagnostisere Front End Alignment Problemer med dekkslitasje

Hvordan diagnostisere Front End Alignment Problemer med dekkslitasje


Det er lett å kontrollere og diagnostisere dekkene for front end justering problemer med et par metoder. Den første indikasjonen om det kan være en justering problem er bilen ikke kjører jevnt og det synes å være å trekke eller drivende. Du trenger kanskje en front end hjulinnstilling og hvis så, ville det må gjøres så snart som mulig for å hindre ytterligere slitasje eller kostbare skader på bilen.

Bruksanvisning

Hvordan diagnostisere Front End Alignment Problemer med dekkslitasje

1 Hvordan diagnostisere Front End Alignment Problemer med dekkslitasje

Sjekk om bilen driver til en side mens du forsiktig slippe hånden press på rattet.

Vær oppmerksom når bilen begynner å trekke mot venstre eller høyre, og ønsker å bo i en rett linje. Dette er en veldig god indikasjon du trenger en hjulinnstilling. Den beste måten å sjekke bilen med denne metoden er å kjøre sakte på rett flat vei og la gå av rattet for et øyeblikk. Hvis det kontinuerlig driver til venstre eller høyre når du slipper rattet så må det sjekkes med en gang for et grensesnitt hjulinnstilling. Ikke risiker ytterligere skader som kan være svært dyrt hvis alt du trenger er en justering.

2 Hvordan diagnostisere Front End Alignment Problemer med dekkslitasje

Bruk en krone for å sjekke for slitte dekk slitebanen.

Ta en titt på nært hold på dekkene og bruke en krone for å måle slitebanen. Plasser krone i sporet mellom trådene med Lincoln hodet opp ned. Hvis du kan se toppen av Lincoln hode dekkene er slitt og bør byttes ut med en gang. Hvis du ikke kan se toppen av hodet hans da dekkene er ikke slitt ut. Noen bil eksperter foreslår nå dekkbanen test bør gjøres med en fjerdedel. Når du plasserer en kvart opp ned i et spor, og på toppen av hodet Washingtons er ikke synlig det er på tide å skifte dekk. Dette forslaget gjelder mer for biler drevet i områder med mye regn og snø forårsaker tunge trekkraft. Også bør du sjekke dekkene med jevne mellomrom ved hjelp av krone eller kvartal metode spesielt hvis du er konstant på veien. Å ha gode dekk gjør en stor forskjell i sikker kjøring og bil ytelse.

3 Hvordan diagnostisere Front End Alignment Problemer med dekkslitasje

Auto mekaniker sjekker dekkene

Undersøk slitebanen på dekk ved å kjøre hånden frem og tilbake over slitebanen. Vær forsiktig når du utfører denne metoden på grunn av mulige eksponert stål belte ledninger og rusk. Hvis ytterkantene av de fremre dekk er mer slitt enn de innvendige kantene, eller vice versa, er det for stor belastning i forhjulsopphenget. Dette fører til at hjulene til å bøye seg inne eller ute, og en justering er nødvendig. Hvis dekkene ser hakkete i én retning og glatt i en annen, dette kalles en "sag-tann" slitasje mønster og kan føre til rask dekkslitasje. Hvis disse mønstrene er uttalt, må du ha dekkene skiftes umiddelbart. Noen ganger, hvis dekkene ikke er så ille at de kan roteres bakover. Spør justering spesialist for sine anbefalinger.

Hint

  • Prøvekjør bilen etter å ha en innretting gjort. En dårlig innretting kan også forårsake alvorlig skade på bilen din. Hvis det ikke er kjøring på riktig måte, ta det tilbake til å ha det korrigert.