Hvordan diagnostisere Ford Power Window Problemer

Hvordan diagnostisere Ford Power Window Problemer


Ford biler bruker elektriske motorer for å slå vinduet regulator i modeller som er utstyrt med elektriske vinduene. Disse motorene kan slites ut, kan sikringene ryker eller andre elektriske problemer kan oppstå som kan hindre vinduet i å bevege seg riktig. Feilsøking fleste Ford elektriske vinduer vil ta gjennomsnittlig helg mekaniker omtrent en time.

Bruksanvisning

1 Kontroller sikringene for brent ut filamenter ved å trekke den aktuelle sikringen og vise det. De fleste Fords vil ha gjennomsiktige sikringer, og filament kan sjekkes med et sterkt lys eller i sollys. Mange Fords kommer med en sikring avtrekker ligger i innlandet sikringsblokken dekselet. Dette lille avtrekker er en enkel par klipp som fange til kantene i et blad-stil sikring. Det kan være en sekundær sikringsblokk under panseret på førersiden hjulbrønn. Den har større blad sikringer for å beskytte datamaskinen og delsystemer fra skade. Bytt ut noen sikringer og sjekk vinduet drift.

2 Test vinduet drift i forhold til de andre vinduer i kjøretøyet. Hvis bare ett vindu er ubrukelige, men de andre virker, kan problemet være en bryter eller en sviktende eller dårlig elektrisk motor. Switch erstatning er ganske lett i de fleste Fords som de bare sprette ut av dørpanelet åpninger med lett trykk fra en skrutrekker. Trekk ut bryteren montering, erstatte den med en ny enhet, og trykk den tilbake i dørpanelet. Test vinduet for drift.

3 Sjekk vindusglass for overdreven lek eller tegn på en "sklei spor." Glasset er sikret ved vinduet regulator som kan svikte mekanisk, og føre til at glasset for å bli sittende fast. Reparere dette ved å fjerne dørpanelet (slå armelenet bolter og dørhåndtak skruer mot klokken, deretter løsne popnagler) og fjerne motoren ved å koble den sammen med festeboltene. Bytt ut hele vinduet regulator om hengslene og innvendige ikke kan repareres. Sett på motoren ved å trykke den inn i vinduet regulator tannhjul, deretter sikre på festeboltene og koble den til selen. Sett på dørpanelet og brytere, og deretter teste vinduet.

4 Sjekk for drift av vinduet med motoren på og av, og med nøkkelen i forskjellige stillinger. Noen Fords er beryktet for å ha tilbehør problemstillinger knyttet til tenningslåsen. Tilbakevendende vinduer eller bisarre drift, kan være en indikasjon på dette problemet, eller et problem med datamaskinen. I løpet av 1980- og 1990-tallet, ble Ford datamaskiner brukes til å styre en rekke tilbehør.

Hint

  • Vær svært forsiktig når du arbeider på en Ford elektriske system eller datamaskin.