Hvordan diagnostisere Bremseproblemer

Når det kommer til bil sikkerhet, ingenting topper bremsesystemet i bilen din. En svikt i dette systemet kan føre til en alvorlig ulykke, og derfor er det viktig å vite når man har en bremse problem før det er for sent. Noen ganger kan en feil i dette området er åpenbare, andre ganger er det ikke. Her vil vi lære å dechiffrere noen av de vanligste bremseproblem symptomer som kan oppstå. Les løpet av de situasjonene som er beskrevet nedenfor, eller test kjøre bilen på en sikker og ikke-trafikkområde i nærheten av ditt hjem og sammenligne resultatene.

Bruksanvisning

1 Vurdere situasjonen. Kan du høre en svak eller sterk støy hver gang du går på bremsene? Sliping, pep eller noen andre unormale lyder kan tyde på slitte break sko eller pads, herdet eller forurenset fôr, mangel på smøring eller en taper mekanisk del i bremse forsamlingen.

2 Trå på bremsepedalen. Har du behov for å bruke mye press for å aktivere pedalen? Du har kanskje et problem på bremsen booster; en lekkasje av brudd væske eller fett på brudd kledning eller en mulig mekanisk problem på en av hjulbremsestillinger.

3 Påfør bremsene som du vanligvis gjør. Så snart bilen kommer til en fullstendig stopp, slipp bremsen og begynner å akselerere. Føler du bremsene fortsatt holde på hjulene øyeblikk? Dette drar symptom kan være forårsaket av en fast bremsesylinder stempel, en forurenset brems sko eller pute eller en svikt i master sylinder eller parkeringsbremsen.

4 Flytt høyre fot på bremsepedalen og begynne å bruke press. Har pedal reise for fort ned på gulvet før bremsemekanismen aktiveres og bilen begynner å slutte? Air kan ha lekket inn i bremsesystemet eller bremseklossene er dårlig justert eller en trykkventil er sviktende.

5 Trå på bremsepedalen. Føler du bilen skrudd litt på den ene siden? Du har kanskje en frossen bremsekalippernes eller hjul sylinder stempel eller en forurenset pause sko eller trommelen.

6 Vær oppmerksom på dine hender og føtter når du tråkker på bremsepedalen. Føler du deg en svak eller sterk vibrasjon tilsynelatende kommer fra rattet eller pedal? Den mest sannsynlige årsaken er en skjev pause plate, en ut-av-runde bremsetrommelen eller annen uvanlig tilstand på platen eller trommer.

7 Legge trykk på bremsepedalen. Betyr det nesten komme gulvet før bilen begynner å bremse ned eller kommer til en full stopp? Det kan være flere grunner: caliper stempel eller hjul sylinder er fast; en av de break slanger kan bli tilstoppet; et vakuum linje går til pause booster er løs eller pause booster selv er sviktende; master sylinder trenger service eller fôr pads eller sko er forurenset.

Hint

  • Blokkeringsfrie bremser og andre nye systemer leveres med en integrert selvdiagnostiserende mekanisme stand til å oppdage mange uvanlige forhold, som varsler føreren gjennom et dashbord varsellys. Disse systemene sende spesifikke feilkoder til bilens datamaskin som automatisk tjeneste fagfolk kan trekke ut til å finne årsaken til problemet.
  • Enhver uvanlig tilstand oppdaget på bremsesystem som de som er beskrevet ovenfor eller lik de-bør ikke tas lett på. Hvis du mistenker en brems systemfeil ta bilen til en profesjonell serviceverksted for umiddelbar inspeksjon.