Hvordan diagnostisere Bremseproblemer på en Nissan Frontier

Bremser er et veldig enkelt system for å feilsøke. I en Nissan Frontier, han bremser starter på master sylinderen. Når bremsepedalen trykkes, sender hovedsylinder hydraulikkvæske ved hjelp av en brems booster gjennom bremseslanger til caliper. Det hydrauliske trykket opprettet er det skyver bøylen til rotoren. Når du slipper pedalen, trekkes målepunktene, slik at rotorene spinne fritt.

Bruksanvisning

1 Inspisere bremsepedalen for riktig gratis-play og funksjon. Din brems bør engasjere seg mindre enn en fjerdedel av veien ned. Anta din pedal ser ut til å ha mye fri lek vil du ønsker å undersøke master sylinder for eventuelle lekkasjer.

2 Åpne panseret og inspisere master sylinder. Pop hetten på master sylinderen for å sjekke oljenivået. Væsken skal være rundt streken. Pass på at væsken er klar. En hvilken som helst farge i bremsevæsken vil indikere at fluidet er skitne og må skiftes.

3 Aktiver bremsene mens du kjører og du vil høre en skrapende lyd. At lyden fra bremseklosser seg ned. De må byttes ut.

4 Ta av hjulet og kontrollere bremseklossene. Sørg for at det er minst 1/4 tomme av pad på skoen. Kontroller rotoren for spor og hakk. Rotoren skal være glatt foran og bak.

5 Inspisere systemet ved oppstart hvis du merker at "ABS" lyser. ABS er en forkortelse for "Anti-lock Braking System". En sertifisert mekaniker må feilsøke Nissan datamaskin for eventuelle feilkoder. Kodene vil indikere eventuelle problemområder.

6 Har en sertifisert mekaniker inspisere ABS-systemet, kan han koble Frontier opp til en diagnostisk maskin og se etter eventuelle feilkoder.

7 Prøvekjør bilen. Finn ut om pedal føler det samme som det gjorde da du kjøpte bilen. Hvis pedalen føles svampete eller ikke svarer riktig så må du kanskje en brems jobb.

Hint

  • Vær forsiktig så du teste bremsekraft på kjøretøyet. Lær å gire ned og bruke nødbremsen i ditt tilfelle pedal er ineffective.Be forsiktig når du jekker opp bilen. Sørg for å stapp hjulet for å hindre rulle.