Hvordan dekode jeg en 1962 Chevy Body Tag?

Chevrolet er en amerikansk bilprodusent, og er en divisjon av General Motors. Den minst kost 1962 Chevrolet var Biscayne og ble tilbudt i baseform med svært lite trim og sekssylindrede kraft. Den mid-level Bel Air hadde mer luksuriøse trim og hardtop karosserivarianter. Top-of-the-line 1962 Chevrolet var Impala, som var enda mer luksuriøse og var tilgjengelig med V-8 motorer. 1962 Chevy body-koden - eller cowl tag - var en metallidentifikasjonsplaten som ble montert under panseret på førersiden. Body-koden ble stemplet med informasjon om bilens originale farge, trim og produksjonsdato.

Bruksanvisning

1 Åpne panseret og finn kroppen tag montert på dekselet på førersiden av bilen over brannmuren. Dekode måneden og uken bilen ble satt sammen ved å observere gruppen av tre tegnene på øverst til venstre på merkelappen. De to første tallene viser måneden, mens bokstaven indikerer uken, med "A" som indikerer den første uken, "B" den andre uken og så videre.

2 Finn bokstaven "ST" øverst til venstre på taggen. De to første tallene til høyre for den koden må være "62", for å indikere årsmodell. Det andre tallet skal være en "1" for å indikere Chevrolet divisjon, og de resterende tallene indikerer kroppen stilen på bilen, slik som firedørs sedan, todørs hardtop eller cabriolet.

3 Observer øverst til høyre på etiketten nærheten av "BODY" -feltet for å bestemme fabrikken hvor bilen ble produsert og det sekvensielle serienummeret på bilen ble gitt på fabrikken.

4 Finn bokstavene "TR" på venstre side av koden, omtrent halvveis ned fra toppen. Det første sett av tegn i dette felt indikerer hvilken type og farge av interiør er installert i bilen, mens det andre sett med tegn indikerer typen av seter installert.

5 Observer "Paint" -feltet ligger på høyre side av koden, omtrent halvveis ned fra toppen. Det første tegnet i denne koden angir hoveddelen fargen på bilen, mens den andre karakteren av koden angir fargen av taket. En bil som har samme farge kroppen og tak vil bare ha ett tegn.

6 Sjekk bunnen av koden. På venstre side kan det være en tresifret kode eller en serie av tre-sifrede koder. Disse kodene indikerer spesielle tilbehør som er installert på fabrikken. Mange koder vil være tom på bunnen uten tilbehør koder trykt.