Hvordan dekode en Vintage Honda VIN

Hvordan dekode en Vintage Honda VIN


På begynnelsen av 1980-tallet, etablerte National Highway Traffic Safety Administration Vehicle Identification Number (VIN) system, en unik serie av 17 alfanumeriske tegn som definerer opprinnelseslandet, produsent, type kjøretøy og mer for en bil. Fra 1950 til 1980, bilene hadde Vins, men deres format var ikke ensartet, og produsentene brukt forskjellige betydninger til karakterene. For en vintage Honda, er det mulig å dekode disse eldre Vins gjennom online VIN dekoder databaser, vintage Honda nettsteder og Honda fora.

Bruksanvisning

1 Bruk en online VIN dekoder. For eksempel, DecodeThis! spesialiserer seg på dekoding Vins, og har dekodet enn 62 000 Honda Vins. Hvis din Honda ble produsert i 1981 eller senere gå til Decodethis.com, skriv VIN i "Enter VIN Here" søkefeltet, og trykk på "Decode" buttonfor en gratis dekode av sin VIN.

2 Decode Honda Vins 1981 til 1989. Thisoldhonda.com tilbyr en tolkning av Honda Vins, med definisjoner av alle tall og tegn, for Honda produsert fra 1981 til 1989. Gå til Thisoldhonda.org, klikk på "Vedlikehold" i venstre kolonne og klikk på "dekode VIN" linken øverst på siden.

3 Bli med i Classic Honda Cars forum. Hvis du har problemer med å dekode en vintage Honda VIN, slippe av online Classic Honda Cars forum, et fritt samfunn for entusiaster og eksperter av vintage og klassiske Hondas og be om hjelp dekoding vintage din VIN. Gå til Webjam.com/chc, klikker du på "Join Dette Webjam" knappen i høyre kolonne og følg instruksjonene for å delta i samfunnet.