Hvordan Deep rense en bil Utvendig

Hvordan Deep rense en bil Utvendig


For å rengjøre bilen din, kan du bare skylle den av med slangen og kanskje bruke en våt klut til å rengjøre en flekk eller to. Men hvis du ønsker å seriøst dypt rense bilens eksteriør, det kommer til å være litt mer komplisert enn som så, og det er sannsynlig kommer til å ta mye mer tid, spesielt hvis du ikke har gitt bilen et godt renhold i noen tid. For en dyp ren, vil du ikke bare være ved hjelp av en slange og en fille. Du skal bruke faktiske bilvask verktøy, for eksempel en vaskevott, bilvask sjampo og mikrofiber tørkehåndklær.

Bruksanvisning

1 Parker bilen i skyggen og la utvendig for å kjøle ned litt hvis det var i solen før du begynner å vaske. Dette vil holde såpevann fordamper raskt og forlate flekker.

2 Forbered rengjøringsmiddel. Legg bilvask sjampo til en bøtte med varmt vann. Du kan bruke hvilket som helst merke, men følg produsentens anvisninger på emballasjen for best resultat.

3 Rengjør hjulene på bilen først. De vil sannsynligvis få mer olje og skitt på dem enn resten av bilen. Spray hjulene med slangen for å få det vått og deretter spray hjulene direkte med hjulet renere. La renere sitte i omtrent et minutt. Bruk en bilvask mitt og rensemiddel du forberedt på å tørke av renere og å fjerne eventuelle ekstra skitt.

4 Spyl bilen og få alle overflater våt. Opprett en ny bøtte med rengjøringsmiddel før du fortsetter.

5 Vask hver del en av gangen ved hjelp av rengjøringsmiddel og en ny vask mitt. Skyll vaske mitt i en bøtte med rent vann før du legger den tilbake i din rengjøringsmiddel. Når du rengjør en del, slik som hette eller en dør, skyll den med slangen for å hindre såpe flekker.

6 Tørk bilen med en microfiber tørkehåndkle for å beskytte alle overflater og for å hindre vann flekker. Hvis det er en veldig varm eller solrik dag, eller hvis du ikke kan parkere bilen i skyggen, må du kanskje bruke denne håndkle for å tørke hver del som du vasker og skyller det.