Hvordan deaktivere strømsparingsmodus Med en Scientific Atlanta DVR

The Scientific Atlanta Explorer Digital Video Recorder (DVR) lar deg spille inn live TV, slik at du kan se dine favoritt-programmer på senere tidspunkt. Du kan også ta opp to live-programmer på en gang, og DVR inkluderer muligheten til å se på et program mens du tar opp et annet. Hvis DVR er slått på og ingen aktivitet har skjedd i to timer, deretter enheten vil gå inn i strømsparemodus - som du kan deaktivere ved å fjerne advarselen, slå av DVR eller ved å kontakte kabelleverandøren.

Bruksanvisning

1 Sett av tid til meldingen "Power-Save Mode" vises på skjermen når som helst under visning. Meldingen advarer deg om at din DVR vil gå inn i strømsparingsmodus i fem minutter.

2 Trykk på en tast på DVR fjernkontrollen for å fjerne advarselen, og strømsparingsmodus vant & rsquo; t skje.

3 Trykk på en tast på fronten av Scientific Atlanta DVR for å fjerne advarselen når den vises, og strømsparingsmodus vant & rsquo; t skje.

4 Deaktiver strømsparingsmodus helt ved å kontakte leverandøren av kabeltjenesten. Spør en representant for å slå fast av funksjonen.

Hint

  • Slå Scientific Atlanta DVR av når du & rsquo; re ikke bruke den til å unngå å gå inn i strømsparingsmodus. Trykk på & ldquo; CBL & rdquo; knappen og deretter & ldquo; Power & rdquo; knappen på fjernkontrollen.